Mladen Sovilj igra Lukasa u Kafani na Balkanu!

Aca Lukas uveliko priprema seriju o svom životu i karijeri "Kafana na Balkanu", a sada je i zvanično poznato ko će igrati glavnu ulogu. Folker je izrazio želju za Markom Janketićem, ali pošto dogovor nisu postigli, Lukasa će igrati Mladen Sovilj.

Zabava 01.08.2022 | 17:44
Mladen Sovilj igra Lukasa u Kafani na Balkanu!

Glumac kaže da je pred njim istraživački zadatak, te da će se posebno posvetiti ovom projektu koji je za njega jako izazovan.

 

- Mogu da potvrdim da je istina da ću igrati u seriji, ali ne mogu ništa puno da pričam. Ljudi koji su spremali projekat su me zvali, pričali smo i dogovorili se. Ne znam ništa o Janketiću, već samo o sebi. Ne bih ništa da pričam unapred - videćemo rekao je Mladen na početku razgovora.

Janketić je bio spreman za ulogu Lukasa, čak su ga novinarske ekipe videle i na njegovom koncertu u Areni u aprilu, ali nije mogao da je prihvati, jer su se snimanja poklapala sa drugim projektom koji je pre toga dogovorio. Nakon toga je izjavio "Lukasa treba da igra neko ko ima m**a", te je upitan zanimalo da li Mladen deli mišljenje sa kolegom.

Aca Lukas
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

- Marko je svoj čovek, znamo se, dobri smo, ali nismo razgovarali o ovome. To što smo prijatelji, ne znači da imamo identične stavove po pitanju svega, što ne znači ni da nemamo. Ne znam kakav je njegov odnos bio prema projektu - tajanstven je bio Sovilj.

Folker je prošle godine objavio knjigu pod nazivom "Ovo sam ja", gde je ispričao mnoge detalje iz privatnog života, a kojih će se dotaći u knjizi. Uvek je važio za kontroverznog pevača na našoj estradnoj sceni, pratili su ga i skandali, a kroz višedecenijsku karijeru je prošao kroz mnoga životna iskušenja. Veći deo toga će biti prikazan na malim ekranima, kao i nešto o čemu do sada nije pričao. Mladen kaže da je upućen u njegov život, ali da će morati dobro da se pripremi. Znali smo svi koliko smo znali, ali da ulazim dublje u to... Nema osobe koja ne zna nešto o njemu. Sada je to jedan moj drugi pristup, glumački rad, istraživački zadatak, pristupa se malo detaljnije. Svakako je izazovno - zaključio je Sovilj.

(kurir.rs/blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar