Тешко повријеђен возач мотоцикла из Бијељине

Возач мотоцикла чији су иницијали М.С. из Бијељине тешко је повријеђен на регионалном путу Зворник-Власеница, у мјесту Нова Касаба, када је мотоцикл "априлиа" слетио са коловоза.

Република Српска 01.08.2022 | 09:04
Тешко повријеђен возач мотоцикла из Бијељине

Саобраћајна незгода догодила се синоћ у 20.00 часова. Повријеђени је превезен у Дом здравља "Свети Никола" у Милићима, након чега је упућен у Болницу Зворник, гдје су му констатоване тешке повреде, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Припадници Полицијске станице Милићи ће против возача мотоцикла поднијети захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном Суду због проузроковања саобраћајне незгоде.

(Срна/ фото: МУП Републике Српске)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миломир

01.08.2022 08:15

Треба им забранити да изадју на пут са моторима. Прије двије, три вецери после мото скупа пијани као лудаци тумарају градом, тркају се и намјерно коце испред аута на пар метара, заузимају обе траке и гурају једни друге ногама преко бијеле линије. Да ли је то нормално? Забрана мотора дозивотна на јавним путевима била би најбоље рјесење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Миломир

01.08.2022 09:06

Потписујем... Угрожавају друге возаче са породицом у ауту, пјешаке... Авио писту нека изнајме и нека се тркају.. И они и ови татини синови са бијесним аутима.. Не угрожавајте нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

01.08.2022 10:24

Господо полицајци зашто им не пишете казне пре удеса боље би било и за њих и за остале учеснике у саобраћају.нема дана да неко не настрада, иза ове двојице остало 6 дјечице без очева.пре него сједнете на мотор у ауто, помислите и на друге док није касно.

ОДГОВОРИТЕ