Teško povrijeđen vozač motocikla iz Bijeljine

Vozač motocikla čiji su inicijali M.S. iz Bijeljine teško je povrijeđen na regionalnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Nova Кasaba, kada je motocikl "aprilia" sletio sa kolovoza.

Republika Srpska 01.08.2022 | 09:04
Teško povrijeđen vozač motocikla iz Bijeljine

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 20.00 časova. Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima, nakon čega je upućen u Bolnicu Zvornik, gdje su mu konstatovane teške povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Pripadnici Policijske stanice Milići će protiv vozača motocikla podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu zbog prouzrokovanja saobraćajne nezgode.

(Srna/ foto: MUP Republike Srpske)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milomir

01.08.2022 08:15

Treba im zabraniti da izadju na put sa motorima. Prije dvije, tri veceri posle moto skupa pijani kao ludaci tumaraju gradom, trkaju se i namjerno koce ispred auta na par metara, zauzimaju obe trake i guraju jedni druge nogama preko bijele linije. Da li je to normalno? Zabrana motora dozivotna na javnim putevima bila bi najbolje rjesenje.

ODGOVORITE
Name

Re Milomir

01.08.2022 09:06

Potpisujem... Ugrožavaju druge vozače sa porodicom u autu, pješake... Avio pistu neka iznajme i neka se trkaju.. I oni i ovi tatini sinovi sa bijesnim autima.. Ne ugrožavajte nas..

ODGOVORITE
Name

Prika bn

01.08.2022 10:24

Gospodo policajci zašto im ne pišete kazne pre udesa bolje bi bilo i za njih i za ostale učesnike u saobraćaju.nema dana da neko ne nastrada, iza ove dvojice ostalo 6 dječice bez očeva.pre nego sjednete na motor u auto, pomislite i na druge dok nije kasno.

ODGOVORITE