Уникредит банка ће вас обрадовати новим кредитним картицама

Плаћање на рате, сигурна онлине куповина, одгођено плаћање и брзи готовински кредит – све то само са једном УниЦредит Виса Цхарге кредитном картицом.

Република Српска 29.07.2022 | 17:12
Уникредит банка ће вас обрадовати новим кредитним картицама

Платне картице постају све популарнији метод плаћања због бројних предности које нуде, а једна од популарнијих је могућност плаћања на рате. Са Виса Цхарге картицом УниЦредит банке Бања Лука могуће је куповати робу и услуге уз подјелу трансакције на чак 24 рате, без било каквих додатних трошкова, камата и накнада, на више од 5400 продајних мјеста широм БиХ.

За кориснике ове картице то значи да једноставно обављају, како планирану, тако и куповину за коју се изненада укаже потреба, а да је потом отплаћују динамиком која им највише одговара. Приликом плаћања на продајном мјесту потребно је одабрати број рата на који се жели купити производ или услуга (од 2 до 24 рате, у зависности од продајног мјеста) и потврдити трансакцију потписом или ПИН-ом. Листа
трговаца са информацијом на колико рата можете куповати УниЦредит Цхарге картицом доступна је овдје.

Уколико трансакцију нисте подијелили на продајном мјесту или подјела на рате није могућа баш код трговца којег сте одабрали – не брините, на располагању вам је могућност подјеле на рате за било коју трансакцију учињену УниЦредит Цхарге кредитном картицом, минималног износа 100 КМ, користећи посебну функционалност УниЦредит м-банк апликације.

Услуга подјеле трансакције на рате, користећи услугу УниЦредит м-банк, наплаћује се према важећим тарифама Банке.Подјела трансакција на рате могућа је и за подизање готовине на банкомату.

За куповину роба и услуга на продајним мјестима те исплату готовине на банкоматима и другим исплатним мјестима у земљи и иностранству, омогућена је бескаматна одгода плаћања до чак 50 дана. Ова картица омогућава и комфорна бесконтактна плаћања на ПОС терминалима, у само неколико секунди, као и сигурну куповину путем интернета уз 3Д Сецуре протокол, који доноси већу
сигурност при онлине куповини. Уколико је ПОС трансакција вриједности до 60 КМ бесконтактно плаћање не морате ауторизовати ПИН-ом.

УниЦредит Виса Цхарге картица је такође најбржи и најједноставнији пут до додатне готовине, будући да са истом могу реализовати Виса готовински кредит са роком отплате до 36 мјесеци, у било којој филијали УниЦредит Банк Бања Лука, у свега неколико минута - без депозита, судужника, мјеница и осталих инструмената обезбјеђења.

Настојећи да својим клијентима омогући да картицу добију што прије и да, уз што мање корака, иста буде спремна за кориштење, УниЦредит Банк Бања Лука је увела процедуру инстант издавања картица. То значи да клијент, одмах по потпису уговорне документације, може преузети и користити своју УниЦредит Цхарге картицу за плаћања роба и услуга, као и кориштење свих осталих погодности које она доноси.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар