"Јаворе, нека ваш страначки шеф објасни продају `Љубије`"

- Осим министра енергетике и рударства Петра Ђокића, градоначелник Приједора, Слободан Јавор, могао би да позове и свог страначког шефа, Милорада Додика, да посјети Приједор и одговори на питања о докапитализацији ЖРЖ „Љубија“, будући да он мимо свих ингеренција договара продаје наших предузећа и природних ресурса, рекао је члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица. 

Република Српска 29.07.2022 | 16:50
"Јаворе, нека ваш страначки шеф објасни продају `Љубије`"

Михајилица је Јавору предложио неколико једноставних питања на која би и Додик требао да одговори: 

- Шта је уопште фирма "Америцан-Цанадиан Цонсортиум СЕ-ГЕДЦ Цорп.", чиме се бави, које послове је реализовала раније, будући да постоји мање од годину дана? Какве везе има са Додиковим контроверзним пријатељем Зотовим?

Михајилица је упитао како то да фирма која би да постане већински власник нашег рудника, некада стратешког предузећа Републике Српске, нема ни стварно сједиште, него се налази на њујоршкој адреси фирме која издаје канцеларије на сат, два, мјесец, два мјесеца или виртуелно. 

- Како то да се на тој адреси изнајмљују столови и евентуално услуге секретарице за мале бизнисе, а они планирају да купе наш рудник? И на крају, нека успут пита свога шефа шта све од ресурса Републике Српске планира да распрода док броји задње дане на власти, истакао је Михајилица. 

(БН)  

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЈУЛИ - АВГУСТ

29.07.2022 19:57

ТА ФИРМА ЈЕ СТАН НАXДАН.А ЗНАТЕ ЗАСТО СЛУЗЕ ТАКИ.ЈЕ...Б ...ДА НАКРАТКО.Е,И ОВА ПРОДАЈА МОРА ПАСТИ,ЈЕ ..Б...ДА ПРЕКИНУТА У ПОЛА ПОСЛА.НЕДОВРСЕНИ КУПЦИ ,НЕДОВРСЕНИ ПРОДАВЦИ,СТАН НА ДАН ,НИЈЕ ЗА НЕДОВРСЕНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв Уна

29.07.2022 22:00

јавор је и изабран зато што није низашта ДА ИШТА ЗНА НЕ БИ БИО ПРИВЈЕСАК

ОДГОВОРИТЕ
Name

О Буцага ,како напредује

30.07.2022 05:16

Како иде палитика !Оцел се моци све отети без трагова!Ау треба све снимити и подметнути опзицији и недузном народу!Треба ватат сваког цовјека и лагати му и обецавати !Гадан и тезак ти политицки рад Е хебига докле додје да и ти поста битан у ПД и БЛ

Name

р.

30.07.2022 07:34

Продао би цацу а камоли неби предузеце.

Name

БОБ РОЦК

30.07.2022 08:44

Г'дине Михаљица, ви знате да он није шеф овом лорду, он је његов господар, а над нама(кметству) власник-робовласник

ОДГОВОРИТЕ