"Javore, neka vaš stranački šef objasni prodaju `Ljubije`"

- Osim ministra energetike i rudarstva Petra Đokića, gradonačelnik Prijedora, Slobodan Javor, mogao bi da pozove i svog stranačkog šefa, Milorada Dodika, da posjeti Prijedor i odgovori na pitanja o dokapitalizaciji ŽRŽ „Ljubija“, budući da on mimo svih ingerencija dogovara prodaje naših preduzeća i prirodnih resursa, rekao je član Predsjedništva PDP-a Milanko Mihajilica. 

Republika Srpska 29.07.2022 | 16:50
"Javore, neka vaš stranački šef objasni prodaju `Ljubije`"

Mihajilica je Javoru predložio nekoliko jednostavnih pitanja na koja bi i Dodik trebao da odgovori: 

- Šta je uopšte firma "American-Canadian Consortium SE-GEDC Corp.", čime se bavi, koje poslove je realizovala ranije, budući da postoji manje od godinu dana? Кakve veze ima sa Dodikovim kontroverznim prijateljem Zotovim?

Mihajilica je upitao kako to da firma koja bi da postane većinski vlasnik našeg rudnika, nekada strateškog preduzeća Republike Srpske, nema ni stvarno sjedište, nego se nalazi na njujorškoj adresi firme koja izdaje kancelarije na sat, dva, mjesec, dva mjeseca ili virtuelno. 

- Кako to da se na toj adresi iznajmljuju stolovi i eventualno usluge sekretarice za male biznise, a oni planiraju da kupe naš rudnik? I na kraju, neka usput pita svoga šefa šta sve od resursa Republike Srpske planira da rasproda dok broji zadnje dane na vlasti, istakao je Mihajilica. 

(BN)  

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

JULI - AVGUST

29.07.2022 19:57

TA FIRMA JE STAN NAXDAN.A ZNATE ZASTO SLUZE TAKI.JE...B ...DA NAKRATKO.E,I OVA PRODAJA MORA PASTI,JE ..B...DA PREKINUTA U POLA POSLA.NEDOVRSENI KUPCI ,NEDOVRSENI PRODAVCI,STAN NA DAN ,NIJE ZA NEDOVRSENE.

ODGOVORITE
Name

Tv Una

29.07.2022 22:00

javor je i izabran zato što nije nizašta DA IŠTA ZNA NE BI BIO PRIVJESAK

ODGOVORITE
Name

O Bucaga ,kako napreduje

30.07.2022 05:16

Kako ide palitika !Ocel se moci sve oteti bez tragova!Au treba sve snimiti i podmetnuti opziciji i neduznom narodu!Treba vatat svakog covjeka i lagati mu i obecavati !Gadan i tezak ti politicki rad E hebiga dokle dodje da i ti posta bitan u PD i BL

Name

r.

30.07.2022 07:34

Prodao bi cacu a kamoli nebi preduzece.

Name

BOB ROCK

30.07.2022 08:44

G'dine Mihaljica, vi znate da on nije šef ovom lordu, on je njegov gospodar, a nad nama(kmetstvu) vlasnik-robovlasnik

ODGOVORITE