Јелена у Гацку: Подстицаји морају доћи до сваког произвођача

Због недобијања кандидатског статуса у процесу придруживања ЕУ, Босна и Херцеговина не искоришћава значајан износ који јој стоји на располагању из претприступних фондова, док с друге стране због нерационалног и често криминалног трошења буџетских средстава из буџета Републике Српске за пољопривреду се и даље издваја недовољан износ. 

Република Српска 24.07.2022 | 09:42
Јелена у Гацку: Подстицаји морају доћи до сваког произвођача

Ово је на фејсбук профилу објавила посланица ПДП- а у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић, након боравка у мјесту Брљево, општина Гацко, гдје је разговарала домаћинима који се баве пољопривредом.

"Истакла сам да се питање подстицаја треба уредити законски, да подстицаји у пољопривреди морају бити циљани и доћи до сваког произвођача и домаћинства којем су потребни", стоји у објави Јелене Тривић.

Она је даље навела да су Херцеговини незаобилазне теме путева и уопште инфраструктуре.

Заједно са мјештанима поменутог мјеста у гатачкој општини Јелену Тривић је дочекао и Гачанин Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС-а.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Ма

24.07.2022 08:11

Вукоти су 2018 украли побједу..И одма га дон Цицко И остали смјенисе по налогу резима

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

24.07.2022 08:53

БРАВО ЈЕЛЕНА. И ЛОГИЧНО И ЉУДСКИ И ПРАВНО ИСПРАВНО РЕЧЕНО. ЗНАМО ВЕЋ ДУГО, ДУГО, ДА СИ ТАЧНА. ОД РИЈЕЧИ. СВЕ СА СИЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ РС. ПОСЕБНО ТРЕБА, И ВИШЕ ОД ОСТАЛИХ,.ОБРАТИТИ ПАЖЊУ НА ХЕРЦЕГОВИНУ. МАЛО ЈЕ ИНАЧЕ ОСТАЛО НАРОДА. ПСЕБНО МИ ЈЕ ДРАГО, ШТО СУ ВУКОТИНОМ ГРАДУ. ЗНАМО ЗА ТЕШКИ ПУТ ЦИЈЕЛОГ СДС И ВУКОТИН. ПЛОЧА СЕ ОКРЕНУТИ 2. ОКТОБРА. МИ КОЈИ ВОЛИМО РС И НЕМАМО СА ЧИМ БИЈЕЖАТИ, МОРАМО ВРИЈЕДНО РАДИТИ ЗА ОПСТАНАК ИНСТИТУЦИЈА. НЕ УГРОЖАВА НИКО НИ Б и Х НИ РС ИЗ ИНОСТРАНСТВА. ДОМАЋИ НЕПОШТЕНИ. МИ ИМАМО ИЗБОРЕ И ТО ЈЕ НАРОДУ ДОВОЉНО ДА ИЗАБЕРЕ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ. СВИ НА ИЗБОРЕ. ДИЈАСПОРА СРПСКА И ПЕНЗИОНЕРИ НЕ СХВАТАЈУ СИТУАЦИЈУ. СЛУШАЈУ РТРС И АТВ. ТУ НЕМА ДА СЕ ЧУЈЕ ОПОЗИЦИЈА. ЈЕЛЕНУ СЛУШАМ НА ТР БН. СРБИН, ПЕНЗИОНЕР, КРАЈИШНИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

24.07.2022 09:55

ВЕЛИКО СУ ЗЛО СНСД И ЊИХОВИ ПОЛТРОНИ. ОД 92 ЈЕ ИЗА ЛЕЂА БОРЦИМА, ОНИМА КОЈИ СУ СЕ БОРИЛИ ИСТИНСКИ, ОВА ВРСТА ПОЛИТИКЕ ТРАСИРАЛА СЕБИ ПУТ. ВЕЛИЧАНСТВЕНО НА ТЕНКУ ДОШЛА. ОПЉАЧКАЛИ ДРУШТВЕНО И УКЊИЖИЛИ СЕБИ И СВОЈИМА. САД ПОСТЕПЕНО ПАЛЕ ДОКАЗЕ. ЗАИСТА, КАО ДА СУ СА ТИМ ЦИЉЕМ ДОВЕДЕНИ. САДА СУ РТРС И АТВ СУ ЊИХОВОЈ СЛУЖБИ, ХВАЛЕ ИХ. ОПОЗИЦИЈЕ ТУ НЕМА. ИСТО СА СКУПШТИНЕ НЕ ПРИКАЖУ ДИСКУСИЈЕ ОПОЗИЦИЈЕ. КРАТКО, КАДА ЈЕЛЕНА ЕКОНОМИСТА ИЗНОСИ ТАЧНЕ ПОДАТКЕ. ПРИКАЖУ, ШПИРИЋА, ЖМИРИЋА, ГЛУВИЋЕ, БЛЕСИЋЕ ИТД И НИКАД НЕ ПРИКАЖУ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦИ, КАДА ОДЛАЗЕ НАШИ. АЛИ ПРАВЕ ДИСКУСИЈЕ СЕ ИПАК ЧУЈУ НА БН. СРБИН САМ. ПЕНЗИОНЕР. КРАЈИШНИК. ИЗБОРИ СУ ЈЕДИНО ПРАВО НАРОДУ. ТАЈ ДАН СЕБИ КРОЈИМО БУДУЋНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Минус

24.07.2022 14:49

Побијаш сам себе у коментару. Боље узивај у пензионерским данима, а политику остави другима

Name

Ре

24.07.2022 10:33

За јелену и мирка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

24.07.2022 10:51

По фотографијама се јасно види колику подршку ужива госпођа Тривић, будућа предсједница Републике Српске. Очекујем најмање 8 милиона гласова разлике у односу на Додика.

Name

Ехо

24.07.2022 13:40

Људима је доста, прогледали су, у јелени виде краљицу, која це благодат донијети постеним радом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аман

24.07.2022 13:42

Аман, па како се више не уморите

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

24.07.2022 19:13

НИСИ КОНКРЕТАН. ПОЛИТИКА ЈЕ ЗА ОНЕ КОЈИ ИМАЈУ ПАРА ДОВОЉНО. А ЗА МЕНЕ ЈЕ ОВО БОРБА ДА СЕ ПРЕЖИВИ. ДА БУДЕ БОЉЕ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА. НЕМА УЖИВАЊА СА МАЛОМ ПЕНЗИЈОМ. ВЕЋ ДОДАТАН РАД. ТАКОЂЕ СТВАРАЊЕ УСЛОВА, ДА СЕ ДИЈЕЦА ВРАТЕ У СВОЈУ ДРЖАВУ. ДА ИМАЈУ ПОСАО ОД КОГ МОГУ ЖИВИЈЕТИ И ШКОЛОВАТИ СВОЈУ ДИЈЕЦУ. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН, ГОВЕДАРИЦА, РАДОВИЋ И СВА ОПОЗИЦИЈА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

јааааа

25.07.2022 10:09

Јелена Драшко и Вукан до побједе,Додик Жељка и Вишковић у затворску ћелију послије избора а Зора Видовић на посебан третман само преко пута њих?

ОДГОВОРИТЕ