Jelena u Gacku: Podsticaji moraju doći do svakog proizvođača

Zbog nedobijanja kandidatskog statusa u procesu pridruživanja EU, Bosna i Hercegovina ne iskorišćava značajan iznos koji joj stoji na raspolaganju iz pretpristupnih fondova, dok s druge strane zbog neracionalnog i često kriminalnog trošenja budžetskih sredstava iz budžeta Republike Srpske za poljoprivredu se i dalje izdvaja nedovoljan iznos. 

Republika Srpska 24.07.2022 | 09:42
Jelena u Gacku: Podsticaji moraju doći do svakog proizvođača

Ovo je na fejsbuk profilu objavila poslanica PDP- a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić, nakon boravka u mjestu Brljevo, opština Gacko, gdje je razgovarala domaćinima koji se bave poljoprivredom.

"Istakla sam da se pitanje podsticaja treba urediti zakonski, da podsticaji u poljoprivredi moraju biti ciljani i doći do svakog proizvođača i domaćinstva kojem su potrebni", stoji u objavi Jelene Trivić.

Ona je dalje navela da su Hercegovini nezaobilazne teme puteva i uopšte infrastrukture.

Zajedno sa mještanima pomenutog mjesta u gatačkoj opštini Jelenu Trivić je dočekao i Gačanin Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS-a.

(BN)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Ma

24.07.2022 08:11

Vukoti su 2018 ukrali pobjedu..I odma ga don Cicko I ostali smjenise po nalogu rezima

ODGOVORITE
Name

+

24.07.2022 08:53

BRAVO JELENA. I LOGIČNO I LJUDSKI I PRAVNO ISPRAVNO REČENO. ZNAMO VEĆ DUGO, DUGO, DA SI TAČNA. OD RIJEČI. SVE SA SIJEDNICA SKUPŠTINE RS. POSEBNO TREBA, I VIŠE OD OSTALIH,.OBRATITI PAŽNJU NA HERCEGOVINU. MALO JE INAČE OSTALO NARODA. PSEBNO MI JE DRAGO, ŠTO SU VUKOTINOM GRADU. ZNAMO ZA TEŠKI PUT CIJELOG SDS I VUKOTIN. PLOČA SE OKRENUTI 2. OKTOBRA. MI KOJI VOLIMO RS I NEMAMO SA ČIM BIJEŽATI, MORAMO VRIJEDNO RADITI ZA OPSTANAK INSTITUCIJA. NE UGROŽAVA NIKO NI B i H NI RS IZ INOSTRANSTVA. DOMAĆI NEPOŠTENI. MI IMAMO IZBORE I TO JE NARODU DOVOLJNO DA IZABERE NORMALNE LJUDE. SVI NA IZBORE. DIJASPORA SRPSKA I PENZIONERI NE SHVATAJU SITUACIJU. SLUŠAJU RTRS I ATV. TU NEMA DA SE ČUJE OPOZICIJA. JELENU SLUŠAM NA TR BN. SRBIN, PENZIONER, KRAJIŠNIK.

ODGOVORITE
Name

+

24.07.2022 09:55

VELIKO SU ZLO SNSD I NJIHOVI POLTRONI. OD 92 JE IZA LEĐA BORCIMA, ONIMA KOJI SU SE BORILI ISTINSKI, OVA VRSTA POLITIKE TRASIRALA SEBI PUT. VELIČANSTVENO NA TENKU DOŠLA. OPLJAČKALI DRUŠTVENO I UKNJIŽILI SEBI I SVOJIMA. SAD POSTEPENO PALE DOKAZE. ZAISTA, KAO DA SU SA TIM CILJEM DOVEDENI. SADA SU RTRS I ATV SU NJIHOVOJ SLUŽBI, HVALE IH. OPOZICIJE TU NEMA. ISTO SA SKUPŠTINE NE PRIKAŽU DISKUSIJE OPOZICIJE. KRATKO, KADA JELENA EKONOMISTA IZNOSI TAČNE PODATKE. PRIKAŽU, ŠPIRIĆA, ŽMIRIĆA, GLUVIĆE, BLESIĆE ITD I NIKAD NE PRIKAŽU GUŽVE NA GRANICI, KADA ODLAZE NAŠI. ALI PRAVE DISKUSIJE SE IPAK ČUJU NA BN. SRBIN SAM. PENZIONER. KRAJIŠNIK. IZBORI SU JEDINO PRAVO NARODU. TAJ DAN SEBI KROJIMO BUDUĆNOST.

ODGOVORITE
Name

Minus

24.07.2022 14:49

Pobijaš sam sebe u komentaru. Bolje uzivaj u penzionerskim danima, a politiku ostavi drugima

Name

Re

24.07.2022 10:33

Za jelenu i mirka

ODGOVORITE
Name

Бањалучанин

24.07.2022 10:51

По фотографијама се јасно види колику подршку ужива госпођа Тривић, будућа предсједница Републике Српске. Очекујем најмање 8 милиона гласова разлике у односу на Додика.

Name

Eho

24.07.2022 13:40

Ljudima je dosta, progledali su, u jeleni vide kraljicu, koja ce blagodat donijeti postenim radom

ODGOVORITE
Name

Aman

24.07.2022 13:42

Aman, pa kako se više ne umorite

ODGOVORITE
Name

+

24.07.2022 19:13

NISI KONKRETAN. POLITIKA JE ZA ONE KOJI IMAJU PARA DOVOLJNO. A ZA MENE JE OVO BORBA DA SE PREŽIVI. DA BUDE BOLJE POSLIJE IZBORA. NEMA UŽIVANJA SA MALOM PENZIJOM. VEĆ DODATAN RAD. TAKOĐE STVARANJE USLOVA, DA SE DIJECA VRATE U SVOJU DRŽAVU. DA IMAJU POSAO OD KOG MOGU ŽIVIJETI I ŠKOLOVATI SVOJU DIJECU. ŠAROVIĆ, JELENA, VUKAN, GOVEDARICA, RADOVIĆ I SVA OPOZICIJA..

ODGOVORITE
Name

jaaaaa

25.07.2022 10:09

Jelena Draško i Vukan do pobjede,Dodik Željka i Višković u zatvorsku ćeliju poslije izbora a Zora Vidović na poseban tretman samo preko puta njih?

ODGOVORITE