Дијете се угушило у врелом аутомобилу, отац га заборавио

Четрнаестомјесечна беба пронађена је мртва након што је остављена сама у врелом аутомобилу у Бордоу, на југозападу Француске.

Свијет 23.07.2022 | 14:54
Дијете се угушило у врелом аутомобилу, отац га заборавио

Отац дјетета, радник аеронаутичке компаније, наводно је заборавио да ујутру прије одласка на посао одвезе дијете у вртић, пише Блиц.

Беба је пронађена мртва у сриједу поподне на паркингу, када је температура била око 22 степена, и сада је покренута истрага о његовој смрти.
– Прве истраге сугеришу да је дијете умрло од гушења и дехидрације – рекла је јавна тужитељка Сесил Гензак у саопштењу.

Мајка је подигла узбуну након што је примијетила да њено дијете није у вртићу у сриједу поподне.

Ватрогасна екипа и Хитна помоћ су одмах позвани на лице мјеста и безуспјешно покушали да реанимирају дијете око 17 часова, пише “Метро”.

Родитељи бебе, који нису имали кривични досије и који такође имају старије дијете, послати су у болницу након што су претрпели “стање шока”.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Свиндлерај

23.07.2022 13:31

Ово је већ сумњиво и пречесто видјано

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јована

23.07.2022 13:55

Свако се и зове родитељем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

23.07.2022 14:53

ЈАДНО ДИЈЕТЕ И ЈАДНА СВА ПОРОДИЦА. ВИДЕ ШТА РАДЕ КАПИТАЛИСТИ. ЉУДИ У БРИЗИ ЗА ПОСАО И ОПСТАНАК, ЗАБОРАВЕ ДИЈЕТЕ И ЦИО ДАН НА ПОСЛУ, СЕ НЕ СИЈЕТИ. НЕМА КАПИТАЛИЗАМ ЉУДСКО НИШТА. ТАРЕ НЕЈАЧЕГ. НЕЋЕМО У ЕУ. САВ БАЛКАН ИМА БОЛУ ДУШУ. ЈЕДИНО ХРВАТИ, МИСЛЕ ДА ВИШЕ ВРИЈЕДЕ, АКО СУ Е У Р О П Љ А Н И. ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој!

23.07.2022 16:29

Код нас све "пуца" од здравља. Послије се пуца на рођеног брата, оца, мајку од силне бриге о породици. Свједоци смо таквих догађаја задњих више од2 и по' деценије. Да не спомињем рат... Све нешто религија, фолови -голови, а у суштини ништа! Од религије и ослањања на друге, породицу, да помогну у кризи је бесмислено! Капитализам је лош али ово наше "бусqње у прса " да смо најбољи, најљепши, најпаметнији је тотални нонсенс! Код нас и најмањи проблем, оставља велику трауму. Не ваља нам карактер нимало! Бити отворен, "топле душе" , насмијан, срдачан према свима...је тотални идиотизам! То сам видио зивеци на Западу деценијама! Треба бити хладан и размишљати главом а не срцем! Живећи у Скандинавији видио сам да је наш менталитет/карактер НУЛА! Ј.о ти то када нашем посудиш нешто а он мисли да ти може вратити кад он хоће? Па не може! Врати ми позајмљено чим прије и тачка! Вересија и џабана!? Ма шта!? Нема од тога ништа! Плати па клати! Послије ми наши кажу "Аааа, па што си се Ти поскандинавио?" Сиктер! Нема ни по баби ни по амиџама, само чист рачун! Посудити, али очекујем да ми вратиш што прије!

Name

Хахахс

23.07.2022 18:17

Види ове будале из скандинавији?? Па ко те тјера да позајмљујес паре будалама??? Ја сам 7г радила вани, вратила се, сад исто овдје лијепо радим у приватном аранзману, солидно све, никад ником марке нисам посудила осим родјеној сестри којој сам спремна алалити и сто не врати јер њену дјецу гледам ко своју. Никоме се никад паре не посудјују ако немас такав однос према тим људима. Нецес свакој будали из фамилије ил комсилука давати паре. Нема ту ста топло хладно. Само казес пара нема не посудјујем и воз.

Name

Ма мој

23.07.2022 21:51

Ти си вец одлијепио, није те добро у путу срести. Запад те унистио као цовјека на залост, то се сири као куга....Спас дусе видите само и искљуциво у свој изопацености зато тако и јесте....

Name

Наркомани

23.07.2022 15:30

И разни умоболници да имају дијете је цак грехота.... Дјеца су за нормалне људе.

ОДГОВОРИТЕ