Dijete se ugušilo u vrelom automobilu, otac ga zaboravio

Četrnaestomjesečna beba pronađena je mrtva nakon što je ostavljena sama u vrelom automobilu u Bordou, na jugozapadu Francuske.

Svijet 23.07.2022 | 14:54
Dijete se ugušilo u vrelom automobilu, otac ga zaboravio

Otac djeteta, radnik aeronautičke kompanije, navodno je zaboravio da ujutru prije odlaska na posao odveze dijete u vrtić, piše Blic.

Beba je pronađena mrtva u srijedu popodne na parkingu, kada je temperatura bila oko 22 stepena, i sada je pokrenuta istraga o njegovoj smrti.
– Prve istrage sugerišu da je dijete umrlo od gušenja i dehidracije – rekla je javna tužiteljka Sesil Genzak u saopštenju.

Majka je podigla uzbunu nakon što je primijetila da njeno dijete nije u vrtiću u srijedu popodne.

Vatrogasna ekipa i Hitna pomoć su odmah pozvani na lice mjesta i bezuspješno pokušali da reanimiraju dijete oko 17 časova, piše “Metro”.

Roditelji bebe, koji nisu imali krivični dosije i koji takođe imaju starije dijete, poslati su u bolnicu nakon što su pretrpeli “stanje šoka”.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Svindleraj

23.07.2022 13:31

Ovo je već sumnjivo i prečesto vidjano

ODGOVORITE
Name

Jovana

23.07.2022 13:55

Svako se i zove roditeljem!

ODGOVORITE
Name

+

23.07.2022 14:53

JADNO DIJETE I JADNA SVA PORODICA. VIDE ŠTA RADE KAPITALISTI. LJUDI U BRIZI ZA POSAO I OPSTANAK, ZABORAVE DIJETE I CIO DAN NA POSLU, SE NE SIJETI. NEMA KAPITALIZAM LJUDSKO NIŠTA. TARE NEJAČEG. NEĆEMO U EU. SAV BALKAN IMA BOLU DUŠU. JEDINO HRVATI, MISLE DA VIŠE VRIJEDE, AKO SU E U R O P LJ A N I. ??????

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj!

23.07.2022 16:29

Kod nas sve "puca" od zdravlja. Poslije se puca na rođenog brata, oca, majku od silne brige o porodici. Svjedoci smo takvih događaja zadnjih više od2 i po' decenije. Da ne spominjem rat... Sve nešto religija, folovi -golovi, a u suštini ništa! Od religije i oslanjanja na druge, porodicu, da pomognu u krizi je besmisleno! Kapitalizam je loš ali ovo naše "busqnje u prsa " da smo najbolji, najljepši, najpametniji je totalni nonsens! Kod nas i najmanji problem, ostavlja veliku traumu. Ne valja nam karakter nimalo! Biti otvoren, "tople duše" , nasmijan, srdačan prema svima...je totalni idiotizam! To sam vidio ziveci na Zapadu decenijama! Treba biti hladan i razmišljati glavom a ne srcem! Živeći u Skandinaviji vidio sam da je naš mentalitet/karakter NULA! J.o ti to kada našem posudiš nešto a on misli da ti može vratiti kad on hoće? Pa ne može! Vrati mi pozajmljeno čim prije i tačka! Veresija i džabana!? Ma šta!? Nema od toga ništa! Plati pa klati! Poslije mi naši kažu "Aaaa, pa što si se Ti poskandinavio?" Sikter! Nema ni po babi ni po amidžama, samo čist račun! Posuditi, ali očekujem da mi vratiš što prije!

Name

Hahahs

23.07.2022 18:17

Vidi ove budale iz skandinaviji?? Pa ko te tjera da pozajmljujes pare budalama??? Ja sam 7g radila vani, vratila se, sad isto ovdje lijepo radim u privatnom aranzmanu, solidno sve, nikad nikom marke nisam posudila osim rodjenoj sestri kojoj sam spremna alaliti i sto ne vrati jer njenu djecu gledam ko svoju. Nikome se nikad pare ne posudjuju ako nemas takav odnos prema tim ljudima. Neces svakoj budali iz familije il komsiluka davati pare. Nema tu sta toplo hladno. Samo kazes para nema ne posudjujem i voz.

Name

Ma moj

23.07.2022 21:51

Ti si vec odlijepio, nije te dobro u putu sresti. Zapad te unistio kao covjeka na zalost, to se siri kao kuga....Spas duse vidite samo i iskljucivo u svoj izopacenosti zato tako i jeste....

Name

Narkomani

23.07.2022 15:30

I razni umobolnici da imaju dijete je cak grehota.... Djeca su za normalne ljude.

ODGOVORITE