Вучић са ћерком и сином на помену Ксенији Вучић

Породица новинарке Ксеније Вучић, прве супруге председника Србије Александра Вучића, обележава шестомесечни помен на Новом гробљу у Београду.

Србија 23.07.2022 | 12:08
Вучић са ћерком и сином на помену Ксенији Вучић

Осим најближих чланова породица Јанковић и Вучић, помену на Новом гробљу присуствују и бројни пријатељи и колеге покојне новинарке.


Међу првима на Ново гробље стигли су бивши министар Зоран Ђорђевић, син Војислава Шешеља Александар и модна креаторка Верица Ракочевић са супругом Вељком Кузманчевићем. Потом су стигли и председник Скупштине Србије Ивица Дачић, као и брат председника Србије Андреј Вучић, и министар Вања Удовичић.ж и многи други


Подсетимо, Ксенија Вучић преминула је у суботу, 29. јануара, у 56. години живота.

Председник Србије Александар Вучић огласио се тада на свом Инстаграм профилу и обавестио јавност да је преминула његова прва супруга.

Ксенија је преминула у свом дому, а поред ње је у том тренутку био син Данило. Ксенија Вучић радила је као новинар више од 30 година. Каријеру је започела на ТВ Студију Б, а последњих година је водила изузетно гледане емисије на каналима ТВ Пинк.

(Курир / Фото: Ненад Костић)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

23.07.2022 15:31

ЖАО МИ ЈЕ. МЛАДА ЖЕНА БИЛА. НОВИНАРИ И ХИРУРЗИ ПО СТАТИСТИЦИ, НАЈКРАЋЕ ЖИВЕ. ВИДНО ЈЕ СТРЕСАН ПОСАО, КАДА СЕ ОСОБА ИСКРЕНО ПОСВЕТИ. ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ. ПЕНЗИОНЕР ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

23.07.2022 16:37

Добро, и?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма да.

23.07.2022 16:55

А РСК су знали издати? Никад се нису појавили да се извину за издају!

ОДГОВОРИТЕ