Vučić sa ćerkom i sinom na pomenu Кseniji Vučić

Porodica novinarke Кsenije Vučić, prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obeležava šestomesečni pomen na Novom groblju u Beogradu.

Srbija 23.07.2022 | 12:08
Vučić sa ćerkom i sinom na pomenu Кseniji Vučić

Osim najbližih članova porodica Janković i Vučić, pomenu na Novom groblju prisustvuju i brojni prijatelji i kolege pokojne novinarke.


Među prvima na Novo groblje stigli su bivši ministar Zoran Đorđević, sin Vojislava Šešelja Aleksandar i modna kreatorka Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Кuzmančevićem. Potom su stigli i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, kao i brat predsednika Srbije Andrej Vučić, i ministar Vanja Udovičić.ž i mnogi drugi


Podsetimo, Кsenija Vučić preminula je u subotu, 29. januara, u 56. godini života.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se tada na svom Instagram profilu i obavestio javnost da je preminula njegova prva supruga.

Кsenija je preminula u svom domu, a pored nje je u tom trenutku bio sin Danilo. Кsenija Vučić radila je kao novinar više od 30 godina. Кarijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink.

(Kurir / Foto: Nenad Kostić)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

+

23.07.2022 15:31

ŽAO MI JE. MLADA ŽENA BILA. NOVINARI I HIRURZI PO STATISTICI, NAJKRAĆE ŽIVE. VIDNO JE STRESAN POSAO, KADA SE OSOBA ISKRENO POSVETI. ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI. PENZIONER IZ REPUBLIKE SRPSKE.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

23.07.2022 16:37

Dobro, i?

ODGOVORITE
Name

Ma da.

23.07.2022 16:55

A RSK su znali izdati? Nikad se nisu pojavili da se izvinu za izdaju!

ODGOVORITE