Због политике физички обрачун, тројица ухапшена

- Полиција у Братунцу данас је лишила слободе више лица након физичког обрачуна у том мјесту, саопштено је из Полицијске управе Зворник одакле додају да су и љекарску помоћ затражила три лица.

Република Српска 22.07.2022 | 19:24
Због политике физички обрачун, тројица ухапшена

Полицији је данас у 10.15 часова пријављено да је више лица нарушило јавни ред и мир у једном угоститељском објекту.

Након овог догађаја указана је љеркарска помоћ у локалном Дому здравља лицима чији су иницијали М.Г. и Ј.М.

Из полиције додају да је убрзо након тога на тргу у Братунцу дошло до новог нарушавања јавног реда и мира, па су полицијски службеници лишиле слободе више лица, а лице Д.Ж. јавило се у Дом здравља због повреда задобијених у тучи.

О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу тјелесна повреда.

У току је утврђивање свих чињеница и околности, након чега ће Основоном јавном тужилаштву Бијељина бити поднесен извјештај о овим изгредима.

Према сазнањима Срне, у питању је физички обрачун супростављених политичких блокова и њихових присталица у Скупштини општине Братунац, односно чланова групе која води кампању за смјену актуелног начелника општине Срђана Ранкића и оних који га подржавају.

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ду

22.07.2022 17:40

Полицоја српске увек на нивоу задатка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.07.2022 19:18

Биће мало полиције за изборе. Људи ће гинути за фотеље.

Name

Драган

22.07.2022 18:29

О Бозе будала за цију гузицу дасе туку. Сједи укуци прст у уво И само пјевај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФордПрефект

22.07.2022 18:56

А ти исти који су данас против Срђана су га прије непуне двије године на локалним изборима ковали у небеса и изгурали га да побиједи. Све го шљам. Не браним ни начелника, то је тек шљам свјетске класе, али и сви ти одборници који су сада против њега нису ништа бољи. Актуелни начелник и његов стриц Бато Ранкић годинама "урбанизују" Братунац и мијењају урбанистичка правила онако како им одговара. Бато добије дозволу да направи зграду од 4 спрата, а онда кад направи четири дода још два и нико ништа. Општинске грађевинске инспекције нема нигдје. Срђан се задужио код неких криминалаца из Шапца које предводи лик са надимком Сандокан, па су долазили пар пута да га са пар шамара подсјете са ким се ухватио у коло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

22.07.2022 20:09

Док је оваквих будала паметни ће лако живјети.За идеале гину само будале

Name

Ре

22.07.2022 21:00

Ал зато има новца за иноx ограду на викендици.

Name

РС

22.07.2022 19:51

Сила ударила у главу,Гореx и синови мислили да могу да се бахате,поред тога сто Срдјан преко њих извлаци паре из будзета опстинског мислили су да могу дирати људе по улици,мало се зајебали и добили по гузици,тако и треба сваком ко заслузи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Други Одред Шековићи

23.07.2022 19:45

Добили су добре бстине,дзаба паре када крену сеоске лоле