Zbog politike fizički obračun, trojica uhapšena

- Policija u Bratuncu danas je lišila slobode više lica nakon fizičkog obračuna u tom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik odakle dodaju da su i ljekarsku pomoć zatražila tri lica.

Republika Srpska 22.07.2022 | 19:24
Zbog politike fizički obračun, trojica uhapšena

Policiji je danas u 10.15 časova prijavljeno da je više lica narušilo javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu.

Nakon ovog događaja ukazana je ljerkarska pomoć u lokalnom Domu zdravlja licima čiji su inicijali M.G. i J.M.

Iz policije dodaju da je ubrzo nakon toga na trgu u Bratuncu došlo do novog narušavanja javnog reda i mira, pa su policijski službenici lišile slobode više lica, a lice D.Ž. javilo se u Dom zdravlja zbog povreda zadobijenih u tuči.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesna povreda.

U toku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti, nakon čega će Osnovonom javnom tužilaštvu Bijeljina biti podnesen izvještaj o ovim izgredima.

Prema saznanjima Srne, u pitanju je fizički obračun suprostavljenih političkih blokova i njihovih pristalica u Skupštini opštine Bratunac, odnosno članova grupe koja vodi kampanju za smjenu aktuelnog načelnika opštine Srđana Rankića i onih koji ga podržavaju.

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Du

22.07.2022 17:40

Policoja srpske uvek na nivou zadatka

ODGOVORITE
Name

Re

22.07.2022 19:18

Biće malo policije za izbore. Ljudi će ginuti za fotelje.

Name

Dragan

22.07.2022 18:29

O Boze budala za ciju guzicu dase tuku. Sjedi ukuci prst u uvo I samo pjevaj.

ODGOVORITE
Name

FordPrefekt

22.07.2022 18:56

A ti isti koji su danas protiv Srđana su ga prije nepune dvije godine na lokalnim izborima kovali u nebesa i izgurali ga da pobijedi. Sve go šljam. Ne branim ni načelnika, to je tek šljam svjetske klase, ali i svi ti odbornici koji su sada protiv njega nisu ništa bolji. Aktuelni načelnik i njegov stric Bato Rankić godinama "urbanizuju" Bratunac i mijenjaju urbanistička pravila onako kako im odgovara. Bato dobije dozvolu da napravi zgradu od 4 sprata, a onda kad napravi četiri doda još dva i niko ništa. Opštinske građevinske inspekcije nema nigdje. Srđan se zadužio kod nekih kriminalaca iz Šapca koje predvodi lik sa nadimkom Sandokan, pa su dolazili par puta da ga sa par šamara podsjete sa kim se uhvatio u kolo.

ODGOVORITE
Name

Tatar

22.07.2022 20:09

Dok je ovakvih budala pametni će lako živjeti.Za ideale ginu samo budale

Name

Re

22.07.2022 21:00

Al zato ima novca za inox ogradu na vikendici.

Name

RS

22.07.2022 19:51

Sila udarila u glavu,Gorex i sinovi mislili da mogu da se bahate,pored toga sto Srdjan preko njih izvlaci pare iz budzeta opstinskog mislili su da mogu dirati ljude po ulici,malo se zajebali i dobili po guzici,tako i treba svakom ko zasluzi....

ODGOVORITE
Name

Drugi Odred Šekovići

23.07.2022 19:45

Dobili su dobre bstine,dzaba pare kada krenu seoske lole