Говедарица: Режим тешко разликује лаж од истине

Члан Предсједништва СДС каже да је за Додика тривијално питање колика је цијена гаса данас и у последња три или четири мјесеца јер њега то не занима и за њега је то споредно питање.

Република Српска 17.07.2022 | 17:47
Говедарица: Режим тешко разликује лаж од истине

- По мом увјерењу, Додик на састанку са Путином није ни споменуо гас и његове цијене. Он је ишао код Путина неким другим послом и да моли за своје личне проблеме а не за проблеме које има народ чију судбину одавно држи у својим рукама, истакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС коментаришући поскупљење цијене гаса у Републици Српској.

Он каже да је једно када имате човјека који живи од свог посла и труда а понекад воли да слаже пријатеља или комшију из њему знаног разлога али да је ово што Додик ради нешто потпуно друго. 

„Не мора значити да су такве лажи злонамјерне и скројене са циљем да некоме на одређени начин науде. Такве лажи знају да буду забавне. Али када имате човјека који добије мандат да води један народ и када такав човјек схвати да му је лаж једно од средстава којим долази до циља, онда та лаж постаје његово потпуно природно стање и свакодневница која је отровна и свакоме доноси штету осим господару изговорене лажи. Њаму доноси корист али све до једном. Наравно, ријеч је о Милораду Додику. Јер како другачије описати његова увјерења да је са руским предсједником договорио гас за Босну и Херцеговину по цијенама које се неће мијењати ни у једном случају“, поручио је Говедарица.

Члан Предсједништва СДС каже да је за Додика тривијално питање колика је цијена гаса данас и у последња три или четири мјесеца јер њега то не занима и за њега је то споредно питање.

„Додик није говорио истину, за разлику од предсједника Србије који је обезбиједио неупоредиво боље цијене гаса у односу на Републику Српску и Федерацију БиХ, иако се Додик хвалио да је са Путином договорио најповољније цијене гаса у Европи. Тачно је да се цијене гаса пондеришу са цијенама нафте али Додикове тврдње како ћемо имати најбољу цијену гаса у Европи, када је видљиво да имамо скоро па дупло веће цијене него Србија, су нетачне и како то другачије назвати већ преваром народа.Колико би Пинокио био срећан да му није растао нос у његовим лажима“, закључио је Говедарица.   

(БН)                                                                        

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Оплаа

17.07.2022 16:16

Милорад је изгледа заиграо у гадном криминалмом миљеу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.07.2022 18:52

Разликује то режим добро. Само што им лаж омогућава опстанак. Па зато лажу јер дио народа вјерује у то. Кад би народ тражио истину онда би се одмах прича окренула. Проблем је што народ не размишља, него слуша. А државни медији постали фабрике лажи.

Name

Никола

17.07.2022 17:06

Ријетко поштен,искрен и родољубив човјек у политици. Браво Вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млађен

17.07.2022 17:27

Додик је исао код Путина ради својих проблема! Произилази Путин га је примио да види ста хоце Додик?Као и она, да је Инцко наметнуо онај закон у договору са Додиком.Пазите мало ста изјављујете,нису овдје сви будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина је једна .

17.07.2022 17:42

Теско покраден цовјек на претходним предсједницким изборима у РС од стране црвених .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мунгос

17.07.2022 18:39

Па нормално да је договорио са инцком поцасним градјанином Лактаса инцко донио закон задњи дан свог мандата и кренуо за Аустриу није досао ни до Загреба а ови црвени вец изњели стандове за потписе петиције за одбрану РС све намјестено то је баји резиро кустурица његов савјетник нормално за лову провидна сарајевска резија и оно за војску пдв провидна резија али назалост то народ код нас не кузи слијепо вјерују диктатору

ОДГОВОРИТЕ