Овако изгледа мјесто гдје је пао авион (ФОТО ВИДЕО)

Грађанима је забрањен улазак на локалитет у радијусу већем од 500 метара због безбедности, преноси телеграф.рс.

Свијет 17.07.2022 | 08:36
Овако изгледа мјесто гдје је пао авион (ФОТО ВИДЕО)

Координатор грчке ватрогасне бригаде рекао је да ће на подручју где је пао авион бити подигнути специјални дронови који ће надгледати терен.

Екипе покушавају да приђу срушеној летелици и испитају терет који је носио. На месту пада је пронађена непозната бела материја.

План нам је да подигнемо дрон да из даљине видимо шта се дешава на терену, јер су пре сат времена ушли људи из ЕМАК-а са специјалном заштитном опремом и специјалним инструментима и наставили са мерењима. Мерења нису показала ништа, али су приметили нестабилност на лицу места, са јаким димом, топлотом и неком белом материјом за коју не знамо шта је. Из тог разлога, специјална група Оружаних снага треба да провери о каквом се материјалу ради и да ли је безбедно да приђемо том месту - саопштили су надлежни и додали да нема активног пожара јер се ватра гаси од синоћ.

Грађанима је забрањен улазак на локалитет у радијусу већем од 500 метара због безбедности, преноси <спан стyле="цолор: #3598дб;">телеграф.рс.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/зW3У6ТзБоНЕ" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

Авион који се срушио код града Кавала на северу Грчке украјински је Антонов Ан-12БК који је летео из Ниша за Аман, објавио је портал "Флајтрадар 24".

Припадници војске и пиротехничари од зоре су на подручју Кавале где се синоћ око 23 сата срушио авион који је, према наводима, полетео из Ниша.

Како пише Флигхтрадар24, у питању је украјински авион Антонов Ан-12БК, који је летео из Ниша за Аман.

Према првим информацијама, осам људи изгубило је живот, а авион је носио 12 тона терета. Претпоставља се да је осам погинулих заправо цела посада.

(БН Фото: Тањуг:АП)

<див цласс="ембеддед-видео"> 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цар је го

17.07.2022 07:38

Мудраци су одувек знали моц времена.Време леци све болести и помазе истини да изадје на светкост дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трагац

17.07.2022 09:16

Шверц оружја. Треба Додик да оде и утврди колико је изгубио у овом длучају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

17.07.2022 10:13

Гасе од синоц а не знају ста и је ли опасно за људе ???

ОДГОВОРИТЕ