Амерички сенатори Пол и Спрингер подржали Ђоковића

Амерички сенатор из Кентакија Ренд Пол подржао је најбољег српског тенисера Новака Ðоковића.

Свијет 16.07.2022 | 16:35
Амерички сенатори Пол и Спрингер подржали Ђоковића

Пол сматра да би Сједињене Америчке Државе требало да имају попуста за једног од најбољих тенисера свих времена и да му дозволе да се такмичи на њиховој територији.

Према актуелним законима страни држављани који су невакцинисани, а у која спада и Новак, не могу да уђу на територију САД.

"Ура за херојско становиште медицинске слободе иза ког стоји шампион Вимблдона Новак Ðоковић. Уа за ненаучну политику забране уласка у САД посетиоцима који већ имају природни имунитет", написао је Пол на Твитеру, а пренео британски експрес.

Уз Новака Ðоковића стао је и сенатор Тексаса Дру Спрингер који је раније оптужио председника САД Џоа Бајдена за недоследност у политици забране уласка у земљу.

"Бајден брани Новаку Ðоковићу да дође у Америку и игра на Ју-Ес опену, али дозвољава да милиони невакцинисаних миграната преплављују наше границе. Хеј, Џо, шта је још једна невакцинисана особа?", поручио је Спрингер почетком недеље.

Последњи гренд слем сезоне Ју-Ес опен на програму је од 29. августа до 11. септембра.

(Тањуг/ фото: ЕПА)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мирослав

16.07.2022 16:36

Бајден нема појма ко је Дјоковиц и којим спортом се бави. Кад му сапну, упамти за трен па опет у заборав. Само да непрузи руку неком сенатору којег нема, мислеци да је Новак? Толико о лудилу у некој дрзави, која изиграва силу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.07.2022 19:12

100% истина. Свака цаст за коментар

Name

Добој

16.07.2022 21:43

Само нека му бране... ионако су својом глупошћу од њега вец направили зивога свеца на земљи ? љубимо те Ноле ?