Обрачун кланова: Познато ко је Србин убијен у Шпанији

Србин убијен у Шпанији идентификован је као Бранислав Н. (44).

Србија 14.07.2022 | 13:40
Обрачун кланова: Познато ко је Србин убијен у Шпанији

Он је синоћ око 19 сати изрешетан на паркингу бране у близини Гранаде, а у истом обрачуну рањен је и држављанин Босне и Херцеговине који се налази на интезивној њези.

Цивилна гарда ради на утврђивању околности убиства, а сумња се да се иза свега крије окршај нарко-банди.

– У пуцњави је једна особа убијена, а друга је рањена, на паркингу код бране Рулес, у близини општине Оргива. Цивилна гарда покушава да лоцира нападаче, који су успјели да побјегну – наводено је раније.

Тјело убијеног Србина налази се у Институту за правну медицину (ИМЛ) у Гранади и чека на обдукцију. Здравствене екипе које су јуче поподне упућене на лице мјеста покушале су да га оживе, али му витални знаци нису реаговали. Преминуо је на истом месту где је био изрешетан мецима.

Рањени Босанац има 41 годину и налази се тренутно на интезивној нези. Рана се налази у предјелу стомака и иако су љекари одјељења за неуротрауматологију “Вирген де лас Ниевес” синоћ успјели да га стабилизују, данас и даље помно прате његово стање. Здравствени извори кажу да је рањени Босанац у тешком стању, али ипак вјерују да не би требало бринути за његов живот. Он је евакуисан хеликоптером јуче око 19 сати са једног од паркинг подручја бране Рулес, преноси идеал.ес.

(Блиц    Фото: Профимедиа / Марио Галати / Аламy) 

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Татар

14.07.2022 11:55

Па може ли игдје и иста поштено са овим нашим народом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

14.07.2022 16:15

Може али у криминалу!Жали Боже тог несрећника,'78 годиште,вјероватно му остадоше родитељи и дјеца у црном.

Name

БОБ РОЦК

15.07.2022 07:09

КО, неки наш јунак, припадник наших служби безбедности?

ОДГОВОРИТЕ