Добој: Ухапшена три лица због паљења аутомобила

Санин Салиховић (20), Дино Хусаковић (21) и Лариса Спахић (44), сви из Добоја, ухапшени су због сумње да су запалили "ситроен" Модричанина Александра Васиљевића, потврђено је "Гласу Српске".

Република Српска 13.07.2022 | 12:35
Добој: Ухапшена три лица због паљења аутомобила

Васиљевић је јавности познатији као бивши момак Сашке Ковачевић зване Фатална Сашка из Модриче, који је заједно са њом уцјењивао фратра експлицитним снимцима.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да су осумњичене ухапсили службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој.

- Лица Л. С, С. С. и Д. Х, сви са подручја града Добоја, ухапшени су због сумње да су 27. јуна у Добоју починили кривично дјело изазивање опште опасности - појаснили су из полиције.

Додају да за С. С. и Д. Х. постоји сумња да су као саизвршиоци у току ноћи дошли на паркинг у улици Цара Душана у Добоју, гдје је био паркиран "ситроен" оштећеног А. В. из Добоја, те га посули запаљивом течношћу након чега су га запалили.

Том приликом је оштећен и "опел корса" у власништву С. К. који је био паркиран у близини.

Извор близак истрази рекао је да је током расвјетљавања овог случаја Спахићева осумњичена да је Салиховићу и Хусаковићу помагала прије и послије извршења кривичног дјела тако што им је на кориштење уступила стан у близини, те додао да је мотив паљевине ранији сукоб који су имали.

- Овом приликом је на "ситроену" причињена материјална штета у износу од 12.000 КМ, а на "опел корсу" у износу од око 700 КМ - наводи извор близак истрази уз појашњење да је Спахићевој 8. јула ове године Основни суд у Добоју одредио једномјесечни притвор, док су Салиховић и Хусаковић у сриједу уз звјештај о почињеном кривичном дјелу предати Окружном јавном тужилаштву Добој.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

!

13.07.2022 11:30

Ужас! И она себе зове мајком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Право и правда

13.07.2022 12:33

Да су и Аца спалили у ауту не би погријешили. Нити би одговарали да је овдје правде и закона. Велико је то зло, што некажњено хода земљом овом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озбиљно

13.07.2022 15:54

Бице да је истина, да за инспектора продаје хашиш.

Name

Чола

13.07.2022 20:39

Ништа чудно колико је тај Ацо зла урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тарот

18.07.2022 21:01

А ста је учинио он?