Doboj: Uhapšena tri lica zbog paljenja automobila

Sanin Salihović (20), Dino Husaković (21) i Larisa Spahić (44), svi iz Doboja, uhapšeni su zbog sumnje da su zapalili "sitroen" Modričanina Aleksandra Vasiljevića, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Republika Srpska 13.07.2022 | 12:35
Doboj: Uhapšena tri lica zbog paljenja automobila

Vasiljević je javnosti poznatiji kao bivši momak Saške Kovačević zvane Fatalna Saška iz Modriče, koji je zajedno sa njom ucjenjivao fratra eksplicitnim snimcima.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da su osumnjičene uhapsili službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj.

- Lica L. S, S. S. i D. H, svi sa područja grada Doboja, uhapšeni su zbog sumnje da su 27. juna u Doboju počinili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti - pojasnili su iz policije.

Dodaju da za S. S. i D. H. postoji sumnja da su kao saizvršioci u toku noći došli na parking u ulici Cara Dušana u Doboju, gdje je bio parkiran "sitroen" oštećenog A. V. iz Doboja, te ga posuli zapaljivom tečnošću nakon čega su ga zapalili.

Tom prilikom je oštećen i "opel korsa" u vlasništvu S. K. koji je bio parkiran u blizini.

Izvor blizak istrazi rekao je da je tokom rasvjetljavanja ovog slučaja Spahićeva osumnjičena da je Salihoviću i Husakoviću pomagala prije i poslije izvršenja krivičnog djela tako što im je na korištenje ustupila stan u blizini, te dodao da je motiv paljevine raniji sukob koji su imali.

- Ovom prilikom je na "sitroenu" pričinjena materijalna šteta u iznosu od 12.000 KM, a na "opel korsu" u iznosu od oko 700 KM - navodi izvor blizak istrazi uz pojašnjenje da je Spahićevoj 8. jula ove godine Osnovni sud u Doboju odredio jednomjesečni pritvor, dok su Salihović i Husaković u srijedu uz zvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

!

13.07.2022 11:30

Užas! I ona sebe zove majkom!

ODGOVORITE
Name

Pravo i pravda

13.07.2022 12:33

Da su i Aca spalili u autu ne bi pogriješili. Niti bi odgovarali da je ovdje pravde i zakona. Veliko je to zlo, što nekažnjeno hoda zemljom ovom.

ODGOVORITE
Name

Ozbiljno

13.07.2022 15:54

Bice da je istina, da za inspektora prodaje hašiš.

Name

Čola

13.07.2022 20:39

Ništa čudno koliko je taj Aco zla uradio.

ODGOVORITE
Name

Tarot

18.07.2022 21:01

A sta je učinio on?