Велика акцијска ХИТ штедња уз АТОС БАНК

Како би одговорили потребама клијената, АТОС БАНК а.д. Бања Лука припремила је велику акцијску понуду за штедне улоге под називом – ХИТ штедња.

Република Српска 11.07.2022 | 17:06
Велика акцијска ХИТ штедња уз АТОС БАНК

Наиме, Банка у овом периоду нуди изузетно повољне услове на стандардну орочену штедњу физичких лица у домаћој и страној валути. Посебна погодност односи се на клијенте који своје захтјеве за орочавање средстава упуте путем wеб странице, тако да каматна стопа износи 3,00 %, а за захтјеве запримљене у самој пословници Банке примјењује се каматна стопа од 2,50% за све периоде орочавања.

Орочена штедња намијењена је клијентима који желе сигурно штедити на унапријед одређени период и уз каматну стопу која остаје иста све до истека орочења.

Штедни улози су осигурани према Закону о осигурању депозита путем Фонда за осигурање депозита код Агенције за осигурање депозита Босне и Херцеговине.

У понуди АТОС Банке поред орочене штедње на располагању су и слободна штедња, штедња по виђењу, дјечија штедња, рентна као и отворена штедња.

Више информација о посебној акцијској понуди орочене штедње, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој wеб страници хттпс://атосбанк.ба/, у најближој пословници Банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

(БН)