Velika akcijska HIT štednja uz ATOS BANK

Kako bi odgovorili potrebama klijenata, ATOS BANK a.d. Banja Luka pripremila je veliku akcijsku ponudu za štedne uloge pod nazivom – HIT štednja.

Republika Srpska 11.07.2022 | 17:06
Velika akcijska HIT štednja uz ATOS BANK

Naime, Banka u ovom periodu nudi izuzetno povoljne uslove na standardnu oročenu štednju fizičkih lica u domaćoj i stranoj valuti. Posebna pogodnost odnosi se na klijente koji svoje zahtjeve za oročavanje sredstava upute putem web stranice, tako da kamatna stopa iznosi 3,00 %, a za zahtjeve zaprimljene u samoj poslovnici Banke primjenjuje se kamatna stopa od 2,50% za sve periode oročavanja.

Oročena štednja namijenjena je klijentima koji žele sigurno štediti na unaprijed određeni period i uz kamatnu stopu koja ostaje ista sve do isteka oročenja.

Štedni ulozi su osigurani prema Zakonu o osiguranju depozita putem Fonda za osiguranje depozita kod Agencije za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine.

U ponudi ATOS Banke pored oročene štednje na raspolaganju su i slobodna štednja, štednja po viđenju, dječija štednja, rentna kao i otvorena štednja.

Više informacija o posebnoj akcijskoj ponudi oročene štednje, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

(BN)