Трагедија: Код Минхена погинуо младић из Теслића

Младић Петар Алексић (23) из Теслића погинуо је у недјељу ујутру на ауто-путу Минхен - Пасау када је аудијем слетио са цесте.

Свијет 11.07.2022 | 16:18
Трагедија: Код Минхена погинуо младић из Теслића

Како сазнаје Алоонлине, све се догодило око седам часова ујутру. Младић се враћао кући послије изласка када је из непознатог разлога изгубио контролу над возилом, те слетио са цесте, а након чега се возило преврнуло и ударило у заштитну ограду. Аутомобил је остао да лежи на крову, а заробљен у смрсканом возилу, Алексић је преминуо на лицу мјеста.

Саобаћај је било блокиран сатима, а на мјесту догађаја биле су многобројне полицијске патроле, ватрогасци, спасилачке службе те хитна помоћ.

Према писању њемачког ОВБ онлине, на мјесто догађаја послат је и хеликоптер. Према писању поменутог медија, штета на аутомобилу и ауто-путу износи око 65.000 евра.

У Теслићу мук. Многобројни пријатељи и познаници се на друштвеним мрежама опраштају од Алексића, а за њега имају само ријечи хвале.

"Петар је био једна посебна особа, увијек насмијан, ведрог духа, био је спреман да ти помогне у било које доба дана и ноћи. Бавио се и хуманитарним радом годинама, био је једна људина. Не могу да схватим да га више нема, не могу се помирити са тим", рекао је један од његових пријатеља који је хтио остати анониман.

Поред мјештана Теслића, од Алексића се опраштају и његови пријатељи из Њемачке.

(Ало  ФОТО: Илустрација, Рубриклистенбилд)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Туга

11.07.2022 16:51

Нека је покој твојој младој души и нека те анђели чувају у рајском врту.Амин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

11.07.2022 19:55

Почивај у миру,драго дијете.Недај Боже никоме оваквих и сличних несреца.

Name

ух

11.07.2022 20:40

Бол и Туга , недај бозе никоме :(

Name

Хл

12.07.2022 07:17

Покој лијпој младој дуси поцивај у миру

Name

+

13.07.2022 12:03

ТУГА ВЕЛИКА. МЛАДО ДИЈЕТЕ. НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМЕ, ОВАКВО ЗЛО. НЕКА ПОЧИВА У МИРУ. САУЧЕШЋЕ ЊЕГОВИМ НАЈМИЛИЈИМА.

ОДГОВОРИТЕ