Скоковима у ријеку Врбас почело "Бањалучко љето"

- Скоковима са Градског моста у Бањалуци данас је почела традиционална и најстарија манифестација "Љето на Врбасу", саопштено је из Градске управе.

Република Српска 10.07.2022 | 20:45
Скоковима у ријеку Врбас почело "Бањалучко љето"

Најљепшу бањалучку "ласту", у конкуренцији од 25 такмичара, ове године извео је Бањалучанин Игор Арсенић.

Награде најуспјешнијим скакачима је уручио градоначелник Драшко Станивуковић, који је истакао да је поносан јер је Бањалука "жива ове године, више него икада".

"Након `Бањалука феста` и фантастичних концерата у протекла четири дана, данас започињемо манифестацију `Љето на Врбасу` у оквиру `Бањалучког љета`", рекао је Станивуковић.

Предсједник Скупштине Града Младен Илић рекао је да је ово манифестација која из године у годину привлачи мноштво туриста у Бањалуку, те да је ове године изузетно богата.

"Спремно је мноштво догађаја, од концерата, трке дајак чамаца и слично. Биће много простора за уживање, за све који буду дио ове манифестације", рекао је Илић.

Директор Туристичке организације Бањалуке Драгана Вуклиш поручила је да је ово најстарија манифестација у граду на Врбасу, која ће наредне године прославити седам деценија постојања.

(БН/Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хик

11.07.2022 05:59

Зар није забрањен пролаз и приступ лијевој обали Врбаса код Градског моста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.07.2022 06:26

Дал је скакао владо црта и острац нозева?

Name

врбаслија

11.07.2022 06:32

скакање у чисту канализацију..мене срамота какав је врбас данас, поготово у граду..КАНАЛИЗАЦИЈА, људи скачу у говна, на сваких 50м је нелегални испуст канализације неког од снсд "домаћина"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

11.07.2022 09:34

Зар није Бурле Миле Ронхилл уцествовао у такмицењу.

ОДГОВОРИТЕ