Skokovima u rijeku Vrbas počelo "Banjalučko ljeto"

- Skokovima sa Gradskog mosta u Banjaluci danas je počela tradicionalna i najstarija manifestacija "Ljeto na Vrbasu", saopšteno je iz Gradske uprave.

Republika Srpska 10.07.2022 | 20:45
Skokovima u rijeku Vrbas počelo "Banjalučko ljeto"

Najljepšu banjalučku "lastu", u konkurenciji od 25 takmičara, ove godine izveo je Banjalučanin Igor Arsenić.

Nagrade najuspješnijim skakačima je uručio gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je istakao da je ponosan jer je Banjaluka "živa ove godine, više nego ikada".

"Nakon `Banjaluka festa` i fantastičnih koncerata u protekla četiri dana, danas započinjemo manifestaciju `Ljeto na Vrbasu` u okviru `Banjalučkog ljeta`", rekao je Stanivuković.

Predsjednik Skupštine Grada Mladen Ilić rekao je da je ovo manifestacija koja iz godine u godinu privlači mnoštvo turista u Banjaluku, te da je ove godine izuzetno bogata.

"Spremno je mnoštvo događaja, od koncerata, trke dajak čamaca i slično. Biće mnogo prostora za uživanje, za sve koji budu dio ove manifestacije", rekao je Ilić.

Direktor Turističke organizacije Banjaluke Dragana Vukliš poručila je da je ovo najstarija manifestacija u gradu na Vrbasu, koja će naredne godine proslaviti sedam decenija postojanja.

(BN/Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hik

11.07.2022 05:59

Zar nije zabranjen prolaz i pristup lijevoj obali Vrbasa kod Gradskog mosta!

ODGOVORITE
Name

Borac

11.07.2022 06:26

Dal je skakao vlado crta i ostrac nozeva?

Name

vrbaslija

11.07.2022 06:32

skakanje u čistu kanalizaciju..mene sramota kakav je vrbas danas, pogotovo u gradu..KANALIZACIJA, ljudi skaču u govna, na svakih 50m je nelegalni ispust kanalizacije nekog od snsd "domaćina"

ODGOVORITE
Name

Neko

11.07.2022 09:34

Zar nije Burle Mile Ronhill ucestvovao u takmicenju.

ODGOVORITE