Један од учесника инцидента тврди: Полиција лаже!

Један од учесника овог јутрошњег инцидента у изјави БН тврди да је саопштење Полицијске управе Бањалука лаж и да није тачно да су лице које је пуцало у 4.30 одмах ухапсили и спровели у полицијску станицу у Котор Варош.

Република Српска 10.07.2022 | 15:30
Један од учесника инцидента тврди: Полиција лаже!

Полицијски службеници Полицијске станице Котор Варош, 10.07.2022. године око 04,30 часова, непосредно након пријаве пронашли су и лишили слободе лице Д.П. из Котор Вароши због постојања основа сумње да је починило кривична дјела „Угрожавање сигурности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.


Од стране радника бензинске пумпе у мјесту Масловаре, општина Котор Вароши, јутрос око 04,15 часова, пријављено је да је дошло до физичког сукоба између два лица, након чега се једно лице удаљило са простора бензинске пумпе.

Након краћег времена наведено лице се вратило на простор бензинске пумпе и из ватреног оружја-аутоматске пушке испалило неколико хитаца у ваздух, те се удаљило у непознатом правцу. 

Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, те у близини пронашли и лишили слободе лице Д.П. од којег су одузели ватрено оружје – аутоматску пушку.

На лицу мјеста извршен је увиђај, а лице је непосредно након лишења слободе спроведено у службене просторије Полицијске станице Котор Варош, ради вршења криминалистичке обраде. Лице Д.П. подвргнуто је испитивању на присуство алкохола и том приликом је утврђено 1,31 промил алкохола у огрганизму. 

Све мјере и радње предузете се уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурног судије Основног суда Котор Варош, саопштено је из ПУ Бањалука.

Након овог саопштења у поподневним сатима стигло је дрруго у коме тврде да је полиција поступала професионално и да нису тачни наводи да је је лице Д.П., које је пуцало у алкохолисаном стању и да се "пијући сок тријезни уз помоћ полицајца на бензинској пумпи".

У саопштењу ПУ Бањалука се наводи да су полицијски службеници поменуто лице јутрос у 04,30 часова лишили слободе и спровели у службене просторије Полицијске станице у Котор Варош ради криминалистичке обраде.

Један од учесника овог јутрошњег инцидента у изјави БН тврди да је саопштење Полицијске управе Бањалука лаж и да није тачно да су лице које је пуцало у 4.30 одмах ухапсили и спровели у полицијску станицу у Котор Варош.

"На бензинској пумпи полицајац је био са лицем које је пуцало више од три сата, све до доласка других полицијских патрола, које су по нашем позиву дошле око пола осам и тек тада је урађен увиђај", тврди један од учесника тих дешавања и додаје да му је тада полицијски службеник  рекао да је лице које је пуцало морало бити приведено одмах у полицијску станицу након пуцњаве.

Поменуто лице се види и на фотографији, како испија сок а у близини њега је и полицајац наслоњен на шанку.

Подсјећамо да смо јутрос објавили вијест да је рано јутрос око 4 часа дошло до пуцањеве на бензинској пумпи и да је полиција све до иза седам часова била са лицем које је пуцало у продајном простору на бензинској пумпи, гдје је испијао сок...док је остале учеснике тог инцидента задржала неколико стотина метара од пумпе.

Како сазнајемо лице које је пуцало је зет једног привредника, који је наводно, или је требао да се нађе, на листи СНСД-а.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Истина

10.07.2022 14:44

Слика све говори Треба суспендовани полицајца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

10.07.2022 14:46

И какве то има везе сад са овом објавом ста је писац зелио реци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

10.07.2022 15:37

Ето засто се нема повјерења у полицију хоце ли уопсте и одговарати полицајац за свој нерад.3 сата пуцати на бензијској станици добро је и просло ово има само код нас и у филму Б продукције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

10.07.2022 15:44

Најбоље да се сви региструјемо у снсд. За њих закон не постоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.07.2022 16:01

Ниста цудно ако припада црвеној секти они су познати по силејдзиству, убијању а поменути ако је на листи СНСД вјероватно це сад побрати симпатије својих гласаца а мозда се домогне неке функције код баје

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЦ

10.07.2022 16:51

То је та рак рана, познанства и намјестање...Све док нисмо сви исти пред законом нема нам бољитка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

10.07.2022 16:55

Не видим проблем сто је полицајац сам дрзао под контролом лице до доласка појацања ако је само тако могао урадити. Глупинсу коментари о лосем раду полицајца. Вазно је да је успоставио ред и да је касније лице приведено. Јадно је сто политицка подобност тог идиота игра било какву улогу и испада да је то пресудно. То је залост за друство. Ови који пису о суспензији су неписмени и злонамерни. Ста бисте ви урадили да је такав надивени пијани дебил несто уцинио и је мозете га сами савладати. Сад јос цовеку угрозити егзистенцију породице због таквих. Јадно је то и поменути..:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

10.07.2022 17:08

Ма закон је да се он сам отрезни без обзира колико то трајало и без обзира што се дебело крши закон и што је најгоре руси се ионако нарушен рејтинг полиције.А о повластицама припадника ка СНСД клана не треба ни говорити

Name

Не видис

10.07.2022 18:31

Или нећеш да видиш? Држали га уз сок сатима да тек у 8 провјере је ли у алкохолисаном стању. Они су му и набацили да пије сокове да смањи проценат алкохола. И још га чували. Јер су знали чији је.

Name

Цццц

10.07.2022 19:53

Цццццц сваста немам коментар

ОДГОВОРИТЕ