Данас промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима, док су на сјеверу и истоку послијеподне могући пролазни пљускови.

Босна и Херцеговина 10.07.2022 | 09:06
Данас промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима

Јутрос је промјенљиво до претежно облачно, на југу и истоку ведро и сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима очекује се током дана, док је од сјевера ка истоку поподне мјестимично могућ пролазни пљусак праћен грмљавином и појачаним вјетром. На југу сунчано и доста топлије.

Облачно вријеме увече се очекује на сјеверу уз мјестимично могућу слабу кишу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверних смјерова, увече појачан у јужним предјелима.

Максимална дневна температура ваздуха од 23 до 28, на југу и око 30, у централним и вишим предјелима од 17 до 21 степен Целзијус.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је у већини крајева претежно ведро.

Температуре измјерене у 8.00 часова: Бјелашница пет, Кнежево 11, Мркоњић Град, Рибник, Соколац и Бугојно 12, Сребреница, Бихаћ и Сарајево 13, Гацко, Калиновик, Мраковица, Сански Мост и Зеница 14, Добој и Тузла 15, Нови Град, Приједор и Рудо 15, Бањалука и Ливно 16, Вишеград и Србац 17, Билећа, Градачац и Груде 19, Бијељина 20, Требиње 21 и Мостар 23 степена Целзијуса.

(Срна Фото: Профимедиа) 

Коментари / 0

Оставите коментар