Слоба Васић уградио балон у желудац па се покајао!

Певач Слоба Васић почетком године подвргнуо се операцији желуца, тачније он је уградио балон. Међутим, пола године након операције каже да се каје и да је одлука да се оперише његова највећа грешка.

Забава 08.07.2022 | 17:26
Слоба Васић уградио балон у желудац па се покајао!

- Радио сам уграђивање балона. То је захват који није уопште страшан. Балон би требало да затвори део желуца, како би остало мање простора за храну. Али се код мене нешто десило, па није било тако. Не знам из ког разлога. Ускоро идем да извадим исти - објаснио је певач.

Како даље наводи, на почетку је смршао седам килограма и онда је све стало. Зато је одлучио да занемари балон и да се баци на озбиљну дијету и тренинге.

- Од како сам почео дијету, смршао сам око 13 килограма, али маса ми се распоређује фино, јер тренирам. Балон не, никако. То ми је највећа грешка. Свакако, није за свакога исто. Некоме помогне, некоме не - рекао је он, а онда и дао препоруку људима:

- Моја препорука из искуства је само да се исхрана доведе у ред, тренинг и не може да нема резултата - рекао је певач одговарајући на питања са Инстаграма.

Sloba Vasić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар