Sloba Vasić ugradio balon u želudac pa se pokajao!

Pevač Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca, tačnije on je ugradio balon. Međutim, pola godine nakon operacije kaže da se kaje i da je odluka da se operiše njegova najveća greška.

Zabava 08.07.2022 | 17:26
Sloba Vasić ugradio balon u želudac pa se pokajao!

- Radio sam ugrađivanje balona. To je zahvat koji nije uopšte strašan. Balon bi trebalo da zatvori deo želuca, kako bi ostalo manje prostora za hranu. Ali se kod mene nešto desilo, pa nije bilo tako. Ne znam iz kog razloga. Uskoro idem da izvadim isti - objasnio je pevač.

Kako dalje navodi, na početku je smršao sedam kilograma i onda je sve stalo. Zato je odlučio da zanemari balon i da se baci na ozbiljnu dijetu i treninge.

- Od kako sam počeo dijetu, smršao sam oko 13 kilograma, ali masa mi se raspoređuje fino, jer treniram. Balon ne, nikako. To mi je najveća greška. Svakako, nije za svakoga isto. Nekome pomogne, nekome ne - rekao je on, a onda i dao preporuku ljudima:

- Moja preporuka iz iskustva je samo da se ishrana dovede u red, trening i ne može da nema rezultata - rekao je pevač odgovarajući na pitanja sa Instagrama.

Sloba Vasić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar