Рибник: Повријеђен петнаестогодишњи бициклиста

 - Петнаестогодишњи бициклиста повријеђен је у саобраћајној незгоди у мјесту Заблеће код Рибника и превезен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске /УКЦ/ у Бањалуци, речено је Срни у Полицијској управи Мркоњић Град.

Република Српска 08.07.2022 | 09:32
Рибник: Повријеђен петнаестогодишњи бициклиста

Портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин рекла је да је у саобраћајном удесу, који се догодио јуче око 12.00 часова, учествовао и аутомобил "голф", којим је управљао С.Ђ. из Рибника.

Она је навела да је повријеђеном бициклисти медицинска помоћ указана у Дому здравља Рибник, након чега је превезен у УКЦ.

Вулинова је рекла да су припадници Полицијске станице Рибник извршили увиђај и да је у току рад на документовању саобраћајне незгоде.

На подручју у надлежности Полицијске управе Мркоњић Град јуче је евидентирано једно кривично дјело, док нису регистровани случајеви нарушавања јавног реда и мира.

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бициклиста

08.07.2022 07:57

Путеви, а поготово магистрални би се могли проширити за 0,5 м са сваке стране ако већ нису у плану бициклистичке стазе уз путеве као у осталим земљама и тиме би бициклисти били пуно безбједнији. Иста ствар је урађена на одређеним путевима у земљама у окружењу.

ОДГОВОРИТЕ