Ribnik: Povrijeđen petnaestogodišnji biciklista

 - Petnaestogodišnji biciklista povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Zableće kod Ribnika i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske /UКC/ u Banjaluci, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

Republika Srpska 08.07.2022 | 09:32
Ribnik: Povrijeđen petnaestogodišnji biciklista

Portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin rekla je da je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio juče oko 12.00 časova, učestvovao i automobil "golf", kojim je upravljao S.Đ. iz Ribnika.

Ona je navela da je povrijeđenom biciklisti medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Ribnik, nakon čega je prevezen u UКC.

Vulinova je rekla da su pripadnici Policijske stanice Ribnik izvršili uviđaj i da je u toku rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Na području u nadležnosti Policijske uprave Mrkonjić Grad juče je evidentirano jedno krivično djelo, dok nisu registrovani slučajevi narušavanja javnog reda i mira.

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Biciklista

08.07.2022 07:57

Putevi, a pogotovo magistralni bi se mogli proširiti za 0,5 m sa svake strane ako već nisu u planu biciklističke staze uz puteve kao u ostalim zemljama i time bi biciklisti bili puno bezbjedniji. Ista stvar je urađena na određenim putevima u zemljama u okruženju.

ODGOVORITE