Петровић: Млади желе шансу да раде, а не милостињу

"У задњих 10 година СНСД и њихове владе гледали су како млади купују карту у једном смјеру и одлазе у земље западне Европе. Десет година нису подузели нити један корак да их задрже. И сад су се сјетили младих пред изборе и то дијелећи милостињу", поручио је Петровић.

Република Српска 07.07.2022 | 14:02
Петровић: Млади желе шансу да раде, а не милостињу

Наводна брига СНСД-а за младе кроз подјелу 100 КМ једнократне помоћи врхунац је лицемјерства ове партије. Млади желе шансу да раде и зараде, а не једнократну милостињу, истакао је Милан Петровић, предсједник ОО СДС Прњавор.

"У задњих 10 година СНСД и њихове владе гледали су како млади купују карту у једном смјеру и одлазе у земље западне Европе. Десет година нису подузели нити један корак да их задрже. И сад су се сјетили младих пред изборе и то дијелећи милостињу", поручио је Петровић.

Шта у СНСД-у мисле о младима, каже Петровић, показао је Милорад Додик када је 2018. јавно говорио да можете бити најбољи у својој области али ако нисте дио власти све је узалуд.

"Пошто знају да су млади прозрели њихову потцјењивачку политику, СНСД би сад да покуша да мити оне које су заборавили и пустили да срећу траже по бијелом свијету. Таква политика је раскринкана, млади ће на изборима показати да неће да их се потцјењује", закључио је Петровић.  

(БН) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Гладни борац са 65 година

07.07.2022 12:11

Одакле избијају оволики мајко моја. Хоће ли се појавити ико способан,неко ко би радио за народ а не да му политика постане само извор финансија. Тешко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИДИТЕ НОРМАЛНОГ МЛАДИЦА

07.07.2022 12:29

АДОДИГ И ЊЕГОВА СНСД.. ФУКАРИНСКА И ЗЛОЦИНАЦКА.. А ДОДИГУ ДА НИСИ СВОИМ БЕТЕРИМА ДАО 3 000 000..КМ....ТВОИ НЕТЕРИ НЕБИ ИМАЛИ КРУХА.. ЈЕЛ СУ БЕТЕРИ.. ТИ БЕТЕРИМА ГУРАС МИЛИОНЕ ОД БЈЕДЕ И СИРОТИЊЕ КРАДЕС.. РУКЕ ТИ СЕ ОСУСИЛЕ.. ФУКАРО.. А БЕТЕРИ ОД ЗЛА И БЈЕЛО ГАЊАЈУ.. И ТРОСЕ.. ФУКАРИНСКА БАГРО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

07.07.2022 12:30

Могу млади да се запосле у РС, али само ако су чланови странке, ако раде за странку на пар избора, ако прођу све контроле страначких структура. Морају да варају за странку, краду ако треба, пљују по осталом народу, и ко зна шта још. Они који имају и мало поноса, не желе то да раде, па се повлаче у себе, јер не желе да имају проблема са страначким будалама, или бјеже у иностранство, као Јевреји из нацистичке Њемачке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКО ЈЕ МОМЦИНО ЉУДИНО

07.07.2022 12:32

ТАКО КЕ ДОБРО ДЈЕТЕ.. ОРГАНИЗУЈТЕСЕ И СВИ НА ИЗНОРЕ И СВИ ДА СКИНЕМО ДИКТАТОРА..СНСД СЕКТАСКУ ЗЛОЦИНАЦКУ.. СЕКТУ.. А ИГОР И ГОРИЦА ОД БЈЕСА СМРЦУУУУ.. БЈЕЛО.. А ТАТА ДАЈЕ НАРОДНЕ ПАРЕ.. ФУКСРИНСКА ФАМИЛИЈО

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОНКУРС СНСД??

07.07.2022 12:35

СТРАНКА МОРА ДА БУДЕ.. ЛАЗИВА.. ДА ВАРА И ЛАЗЕ.. ЗА СТРАНКУ.. ДА ЈЕ ДУПЕЛИЗАЦ БУРЛИ.. ДА ИСПУЊАВА СВЕ ДУПЕЛИЗАЦЕ.... ДА ЗА СНСД И ГЛАВУ ГУБИ.. ДА СЛУДУЈЕ НАРОД... ОБРАЗОВАНОСТ НИЈЕ УСЛОВ.... МОРА БИТИ КАБАДАХИЈА... МЕНТАЛНО СТО ТАЊИ.. И ГЛУОЉИ.. ТО СУ УСЛИВИ СНСД.. ЗА ПРИЈЕМ НА РАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРАЗИ СЕ РАДНИЦИ У СНСД??

07.07.2022 12:38

РАДНИЦИ НЕ МОРАЈУ ПУНО БИТИ ОБРСЗОВАНИ...... ? ДА ЗНАДУ ДА ЛАЗУ КРСДУ И ВАРАЈУ.. ДА СУ МЕНТАЛНО ГЛУПИ.. ДА ДОБРО ЛИЗУ ПАКШУ БУРЛИ... ОГЛАС ОТВОРЕН ДО 2 ОКТОБРА.. ЈСВИ ТИ СЕ СНСД.. СЕКТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

07.07.2022 12:39

Па јел рекао поглавник да ко нема његову књижицу неће добити посао, јел рекао да ће се осветити Бањалуци, све сте схватили неозбиљно а он реализује своја обећања... На 100 км сви полетили као муве , мрва народу а себи милијарде.Као што је Стаљин очерупао живу кокош до крви , и пустио је .... Кад јој је бацио мрвице кокош опет кренула за њим.... Е до тог нивоа су довели овај народ, до крваве очерупане кокошке, која је сретна јер је добила мрвице од газде.... Жалосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРАЗЕ СЕ СЛУЗБЕНИЦИ СНСД, ?

07.07.2022 12:42

?ДА СУ СТО ГЛУПЉИ ?НЕТРЕБАЈУ БИТИ ПУНО ОБРСЗОВАНИ И ПАМЕТНИ?ДА СУ СЕФУ ДУПЕЛИЗЦИ?. ДА ЛАЗУ КРАДУ И ВАРАЈУ.. ДА СЕ РАЗУМИЈУ У КОРИДУ ?И СТРАПАРИЈАДУ.. ?ДСТО ГЛУПЉИ ТО БОЉИ... ОГЛАС ОТВОРЕН ДО 2 ОКТОБРА.. НАВАЛИТЕ ТАКВИХ МЕНТАЛИТЕТА.. ?СНСД ПРОСТОРИЈЕ ЗА ТОЛЕТ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

07.07.2022 12:54

Хоће млади да раде али за које паре и у каквим условима. Није проблем у младима већ у дтарима којима се фотеља залијепила за гузицу попут додика, мајкићке, шпирића, шкрбића и других међу којима има и младих паразита у посланичким фотељама. Све експерт до експерта а сви са купљеним дипломама ђокић, селак и слични

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

07.07.2022 13:11

Углавном се зале на ових 100 марака ови сто не упадају у ово годисте које добијају паре.Кобајаги гаде им се паре и неби они узели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сељак 250

07.07.2022 15:16

Ја младима неби дао ни милостињу кад су овце на изборима

ОДГОВОРИТЕ