Petrović: Mladi žele šansu da rade, a ne milostinju

"U zadnjih 10 godina SNSD i njihove vlade gledali su kako mladi kupuju kartu u jednom smjeru i odlaze u zemlje zapadne Evrope. Deset godina nisu poduzeli niti jedan korak da ih zadrže. I sad su se sjetili mladih pred izbore i to dijeleći milostinju", poručio je Petrović.

Republika Srpska 07.07.2022 | 14:02
Petrović: Mladi žele šansu da rade, a ne milostinju

Navodna briga SNSD-a za mlade kroz podjelu 100 КM jednokratne pomoći vrhunac je licemjerstva ove partije. Mladi žele šansu da rade i zarade, a ne jednokratnu milostinju, istakao je Milan Petrović, predsjednik OO SDS Prnjavor.

"U zadnjih 10 godina SNSD i njihove vlade gledali su kako mladi kupuju kartu u jednom smjeru i odlaze u zemlje zapadne Evrope. Deset godina nisu poduzeli niti jedan korak da ih zadrže. I sad su se sjetili mladih pred izbore i to dijeleći milostinju", poručio je Petrović.

Šta u SNSD-u misle o mladima, kaže Petrović, pokazao je Milorad Dodik kada je 2018. javno govorio da možete biti najbolji u svojoj oblasti ali ako niste dio vlasti sve je uzalud.

"Pošto znaju da su mladi prozreli njihovu potcjenjivačku politiku, SNSD bi sad da pokuša da miti one koje su zaboravili i pustili da sreću traže po bijelom svijetu. Takva politika je raskrinkana, mladi će na izborima pokazati da neće da ih se potcjenjuje", zaključio je Petrović.  

(BN) 

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Gladni borac sa 65 godina

07.07.2022 12:11

Odakle izbijaju ovoliki majko moja. Hoće li se pojaviti iko sposoban,neko ko bi radio za narod a ne da mu politika postane samo izvor finansija. Teško.

ODGOVORITE
Name

VIDITE NORMALNOG MLADICA

07.07.2022 12:29

ADODIG I NJEGOVA SNSD.. FUKARINSKA I ZLOCINACKA.. A DODIGU DA NISI SVOIM BETERIMA DAO 3 000 000..KM....TVOI NETERI NEBI IMALI KRUHA.. JEL SU BETERI.. TI BETERIMA GURAS MILIONE OD BJEDE I SIROTINJE KRADES.. RUKE TI SE OSUSILE.. FUKARO.. A BETERI OD ZLA I BJELO GANJAJU.. I TROSE.. FUKARINSKA BAGRO

ODGOVORITE
Name

Istina

07.07.2022 12:30

Mogu mladi da se zaposle u RS, ali samo ako su članovi stranke, ako rade za stranku na par izbora, ako prođu sve kontrole stranačkih struktura. Moraju da varaju za stranku, kradu ako treba, pljuju po ostalom narodu, i ko zna šta još. Oni koji imaju i malo ponosa, ne žele to da rade, pa se povlače u sebe, jer ne žele da imaju problema sa stranačkim budalama, ili bježe u inostranstvo, kao Jevreji iz nacističke Njemačke.

ODGOVORITE
Name

TAKO JE MOMCINO LJUDINO

07.07.2022 12:32

TAKO KE DOBRO DJETE.. ORGANIZUJTESE I SVI NA IZNORE I SVI DA SKINEMO DIKTATORA..SNSD SEKTASKU ZLOCINACKU.. SEKTU.. A IGOR I GORICA OD BJESA SMRCUUUU.. BJELO.. A TATA DAJE NARODNE PARE.. FUKSRINSKA FAMILIJO

ODGOVORITE
Name

KONKURS SNSD??

07.07.2022 12:35

STRANKA MORA DA BUDE.. LAZIVA.. DA VARA I LAZE.. ZA STRANKU.. DA JE DUPELIZAC BURLI.. DA ISPUNJAVA SVE DUPELIZACE.... DA ZA SNSD I GLAVU GUBI.. DA SLUDUJE NAROD... OBRAZOVANOST NIJE USLOV.... MORA BITI KABADAHIJA... MENTALNO STO TANJI.. I GLUOLJI.. TO SU USLIVI SNSD.. ZA PRIJEM NA RAD..

ODGOVORITE
Name

TRAZI SE RADNICI U SNSD??

07.07.2022 12:38

RADNICI NE MORAJU PUNO BITI OBRSZOVANI...... ? DA ZNADU DA LAZU KRSDU I VARAJU.. DA SU MENTALNO GLUPI.. DA DOBRO LIZU PAKŠU BURLI... OGLAS OTVOREN DO 2 OKTOBRA.. JSVI TI SE SNSD.. SEKTU

ODGOVORITE
Name

Xxx

07.07.2022 12:39

Pa jel rekao poglavnik da ko nema njegovu knjižicu neće dobiti posao, jel rekao da će se osvetiti Banjaluci, sve ste shvatili neozbiljno a on realizuje svoja obećanja... Na 100 km svi poletili kao muve , mrva narodu a sebi milijarde.Kao što je Staljin očerupao živu kokoš do krvi , i pustio je .... Kad joj je bacio mrvice kokoš opet krenula za njim.... E do tog nivoa su doveli ovaj narod, do krvave očerupane kokoške, koja je sretna jer je dobila mrvice od gazde.... Žalosno...

ODGOVORITE
Name

TRAZE SE SLUZBENICI SNSD, ?

07.07.2022 12:42

?DA SU STO GLUPLJI ?NETREBAJU BITI PUNO OBRSZOVANI I PAMETNI?DA SU SEFU DUPELIZCI?. DA LAZU KRADU I VARAJU.. DA SE RAZUMIJU U KORIDU ?I STRAPARIJADU.. ?DSTO GLUPLJI TO BOLJI... OGLAS OTVOREN DO 2 OKTOBRA.. NAVALITE TAKVIH MENTALITETA.. ?SNSD PROSTORIJE ZA TOLET..

ODGOVORITE
Name

Boris

07.07.2022 12:54

Hoće mladi da rade ali za koje pare i u kakvim uslovima. Nije problem u mladima već u dtarima kojima se fotelja zalijepila za guzicu poput dodika, majkićke, špirića, škrbića i drugih među kojima ima i mladih parazita u poslaničkim foteljama. Sve ekspert do eksperta a svi sa kupljenim diplomama đokić, selak i slični

ODGOVORITE
Name

bl

07.07.2022 13:11

Uglavnom se zale na ovih 100 maraka ovi sto ne upadaju u ovo godiste koje dobijaju pare.Kobajagi gade im se pare i nebi oni uzeli.

ODGOVORITE
Name

Seljak 250

07.07.2022 15:16

Ja mladima nebi dao ni milostinju kad su ovce na izborima

ODGOVORITE