Једно лице тешко повријеђено у руднику у Сребреници

Полицијски службеници Полицијске станице Сребреница су поступили по пријави, те на лицу мјеста извршили увиђај.

Република Српска 07.07.2022 | 12:58
Једно лице тешко повријеђено у руднику у Сребреници

Полицијској станици Сребреница, је 06.07.2022. године око 18,15 часова пријављено да Руднику олова и цинка „Сасе“  у Сребреници лице Ж.И. из Братунца задобило тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полицијске станице Сребреница су поступили по пријави, те на лицу мјеста извршили увиђај.

Лице Ж.И. из Братунца из Дома здравља превезено у болницу у Зворнику, гдје су му од стране дежурног доктора констатоване тешке тјелесне повреде.

О наведеном је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, Подручна канцеларија Сребреница, који је наложио предузимање свих мјера и радњи на утврђивању чињеница и околности настанка наведеног догађаја а потом и достављање Извјештаја о предузетим мјерама и радњама.

Рудар чији су иницијали Ж.И. из Братунца, који је повријеђен у Руднику олова и цинка "Сасе" у Сребреници, задржан је на болничком лијечењу у зворничкој Болници, потврђено је новинарима у овој здравственој установи.

"Пацијенту Ж.И. констатоване су тешке повреде костију и тетива на лијевој руци", речено је у Болници уз констатацију да пацијент није животно угрожен.

(БН Фото: Архив/еСребреница) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лактаси

07.07.2022 11:28

Јели повреда на раду или несто друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

07.07.2022 12:23

Јок, цовјек се сунцао у руднику, уосталом, Ста тебе боли она ствар, да му нецес отварати боловање?

Name

Стане

07.07.2022 22:06

Не знам шта ће под земљом, кад ни на земљи ниси сигуран, може бит да је хтео да еxпрриментише да ли љубичица мирше и одоздо, на погрешном мјесту у незгодно време.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,Стане!

08.07.2022 10:10

Одакле толико дрскости и злобе излази из вас?!Треба да доживите 1000 пута теже повреде,па да се јавите,овако јавно,празна врећо!!! Такви би требали изумријети с ове планете,шљаму распали!!! Фуууујјјјј ???????????