Jedno lice teško povrijeđeno u rudniku u Srebrenici

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su postupili po prijavi, te na licu mjesta izvršili uviđaj.

Republika Srpska 07.07.2022 | 12:58
Jedno lice teško povrijeđeno u rudniku u Srebrenici

Policijskoj stanici Srebrenica, je 06.07.2022. godine oko 18,15 časova prijavljeno da Rudniku olova i cinka „Sase“  u Srebrenici lice Ž.I. iz Bratunca zadobilo tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su postupili po prijavi, te na licu mjesta izvršili uviđaj.

Lice Ž.I. iz Bratunca iz Doma zdravlja prevezeno u bolnicu u Zvorniku, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, Područna kancelarija Srebrenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na utvrđivanju činjenica i okolnosti nastanka navedenog događaja a potom i dostavljanje Izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama.

Rudar čiji su inicijali Ž.I. iz Bratunca, koji je povrijeđen u Rudniku olova i cinka "Sase" u Srebrenici, zadržan je na bolničkom liječenju u zvorničkoj Bolnici, potvrđeno je novinarima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

"Pacijentu Ž.I. konstatovane su teške povrede kostiju i tetiva na lijevoj ruci", rečeno je u Bolnici uz konstataciju da pacijent nije životno ugrožen.

(BN Foto: Arhiv/eSrebrenica) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Laktasi

07.07.2022 11:28

Jeli povreda na radu ili nesto drugo

ODGOVORITE
Name

?

07.07.2022 12:23

Jok, covjek se suncao u rudniku, uostalom, Sta tebe boli ona stvar, da mu neces otvarati bolovanje?

Name

Stane

07.07.2022 22:06

Ne znam šta će pod zemljom, kad ni na zemlji nisi siguran, može bit da je hteo da exprrimentiše da li ljubičica mirše i odozdo, na pogrešnom mjestu u nezgodno vreme.

ODGOVORITE
Name

Re,Stane!

08.07.2022 10:10

Odakle toliko drskosti i zlobe izlazi iz vas?!Treba da doživite 1000 puta teže povrede,pa da se javite,ovako javno,prazna vrećo!!! Takvi bi trebali izumrijeti s ove planete,šljamu raspali!!! Fuuuujjjjj ???????????