Погинуо полицајац из Модриче на ауто-путу код Добоја

- Полицајац чији су иницијали Б. Ц. из Модриче који је и припадник Полицијске управе Добој погинуо је у саобраћајној несрећи на ауто-путу "9. јануар" у добојском мјесту Фоча, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Република Српска 07.07.2022 | 11:59
Погинуо полицајац из Модриче на ауто-путу код Добоја

У саобраћајној несрећи, која се догодила јутрос у 6.20 часова, повријеђено је лице Ж. К. из Модриче.

Из Полицијске управе наводе да је у саобраћајном удесу учествовало лице З. Д. из Добоја које је управљало аутомобилом "пасат", а да су лица Б.Ц. и Ж.К. стајала на зауставној траци поред аутомобила "голф" којим је претходно управљало лице Ж.К.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, а извршили су га припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој. 

Како преносе Независне, погинуо је Бојан Цвијић (42) из Модриче, припадник Жандармерије Полицијске управе Добој, на ауто-путу "9. јануар", када је на њега налетио ауто док је мијењао гуму.

Он је, наиме, кобних момената стајао у зауставној траци, након што је пукла гума на голфу у којем је био сувозач, а којим је управљао његов суграђанин Жељко Карамановић (38) из Модриче, који је повријеђен.

(БН Фото: Добојски инфо) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Мирко

07.07.2022 10:20

И пресретац заустави у зауставној траци да санкционише возача притом не размишљајући о посљедицама као што је ова.Тек кад се деси трагедија онда кукњава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниђе везе

07.07.2022 11:24

Шта има овај што га је убио тражити у зауставној траци? Можда овај није поставио трокут, али свеједно, овај други је морао сјећи линију, прећи у зауставну траку

Name

Малац

07.07.2022 10:54

Никакво цудо. Заустављају гдје им се цефне искацу на пола траке итд. а то да су полицајци прави требао је знати да зауставна трака не слузи да се ту мијења гума него да зауставис возлио до доласка слеп слузбе. По закону су забрањени сви радови на аутопиту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуки 18

07.07.2022 14:14

Ко настрада у зауставној траци не може бити одговоран ни под којим околностима. Да могу имати допринос, могу, али то је највише.

Name

Смајо

07.07.2022 11:58

Тако добар аутопут прегледност добра сваких пар минута наидје неко ауто и да погине стварно Бозија казна нека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто

07.07.2022 12:08

Не контам ко вози по зауставној траци на ауто путу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоде

07.07.2022 14:01

Што прослиједјујете да народ чита поруке ових кретена што пишу ко вози у зауставној траци и овај неки глупан пише божија казна.Па билмези човјек је мјењао гуму, гдје ће је мјењати него у зауставној траци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зауставна трака

07.07.2022 15:45

...како јој само име каже је да се ауто заустави! Обиљежи се прописно... А је да се мјења гума! Идиот! Могао је неки алат да му оде на аутопут па да друго ауто налети или нагло скрене или пак да му алат уништи ауто ида много више људи оде у пм... Стварни мора неко бити идиот да мјења гуму на таквом мјести...

Name

МД

07.07.2022 14:11

Ми смо експерти да са веома мало информација, све знамо и доносимо суд. Шта ће нам увиђај, тужилац, вјештак, суд, само питајте "експерте" и готово. Разлика између радње која изазвала настанак опасне ситуације и доприноса, за многе је овде шпанско село.

ОДГОВОРИТЕ