Poginuo policajac iz Modriče na auto-putu kod Doboja

- Policajac čiji su inicijali B. C. iz Modriče koji je i pripadnik Policijske uprave Doboj poginuo je u saobraćajnoj nesreći na auto-putu "9. januar" u dobojskom mjestu Foča, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Republika Srpska 07.07.2022 | 11:59
Poginuo policajac iz Modriče na auto-putu kod Doboja

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 6.20 časova, povrijeđeno je lice Ž. К. iz Modriče.

Iz Policijske uprave navode da je u saobraćajnom udesu učestvovalo lice Z. D. iz Doboja koje je upravljalo automobilom "pasat", a da su lica B.C. i Ž.К. stajala na zaustavnoj traci pored automobila "golf" kojim je prethodno upravljalo lice Ž.К.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a izvršili su ga pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. 

Kako prenose Nezavisne, poginuo je Bojan Cvijić (42) iz Modriče, pripadnik Žandarmerije Policijske uprave Doboj, na auto-putu "9. januar", kada je na njega naletio auto dok je mijenjao gumu.

On je, naime, kobnih momenata stajao u zaustavnoj traci, nakon što je pukla guma na golfu u kojem je bio suvozač, a kojim je upravljao njegov sugrađanin Željko Karamanović (38) iz Modriče, koji je povrijeđen.

(BN Foto: Dobojski info) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Mirko

07.07.2022 10:20

I presretac zaustavi u zaustavnoj traci da sankcioniše vozača pritom ne razmišljajući o posljedicama kao što je ova.Tek kad se desi tragedija onda kuknjava.

ODGOVORITE
Name

Niđe veze

07.07.2022 11:24

Šta ima ovaj što ga je ubio tražiti u zaustavnoj traci? Možda ovaj nije postavio trokut, ali svejedno, ovaj drugi je morao sjeći liniju, preći u zaustavnu traku

Name

Malac

07.07.2022 10:54

Nikakvo cudo. Zaustavljaju gdje im se cefne iskacu na pola trake itd. a to da su policajci pravi trebao je znati da zaustavna traka ne sluzi da se tu mijenja guma nego da zaustavis vozlio do dolaska slep sluzbe. Po zakonu su zabranjeni svi radovi na autopitu.

ODGOVORITE
Name

Puki 18

07.07.2022 14:14

Ko nastrada u zaustavnoj traci ne može biti odgovoran ni pod kojim okolnostima. Da mogu imati doprinos, mogu, ali to je najviše.

Name

Smajo

07.07.2022 11:58

Tako dobar autoput preglednost dobra svakih par minuta naidje neko auto i da pogine stvarno Bozija kazna neka

ODGOVORITE
Name

Zasto

07.07.2022 12:08

Ne kontam ko vozi po zaustavnoj traci na auto putu.

ODGOVORITE
Name

Jode

07.07.2022 14:01

Što proslijedjujete da narod čita poruke ovih kretena što pišu ko vozi u zaustavnoj traci i ovaj neki glupan piše božija kazna.Pa bilmezi čovjek je mjenjao gumu, gdje će je mjenjati nego u zaustavnoj traci.

ODGOVORITE
Name

Zaustavna traka

07.07.2022 15:45

...kako joj samo ime kaže je da se auto zaustavi! Obilježi se propisno... A je da se mjenja guma! Idiot! Mogao je neki alat da mu ode na autoput pa da drugo auto naleti ili naglo skrene ili pak da mu alat uništi auto ida mnogo više ljudi ode u pm... Stvarni mora neko biti idiot da mjenja gumu na takvom mjesti...

Name

MD

07.07.2022 14:11

Mi smo eksperti da sa veoma malo informacija, sve znamo i donosimo sud. Šta će nam uviđaj, tužilac, vještak, sud, samo pitajte "eksperte" i gotovo. Razlika između radnje koja izazvala nastanak opasne situacije i doprinosa, za mnoge je ovde špansko selo.

ODGOVORITE