Јелену Карелушу извлачили из поплаве: Џипом улетела предубоко у воду!

Баш на дан када је званично саопштила да се разводи од Душка Тошића, пјевачицу Јелену Карлеушу је задесила још једна невоља. Наиме, велико невријеме у Београду и обилне падавине су изазвали хаос у граду, а бројне улице су поплављене.

Магазин 06.07.2022 | 16:42
Јелену Карелушу извлачили из поплаве: Џипом улетела предубоко у воду!

Певачица Јелена Карлеуша у Београду се затекла у невремену када је кренула аутомобилом до тетке.

Наиме, Карлеушин аутомобил нашао се заглављен у бујици воде, а сада је објаснила шта се тачно десило.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-07-06/07062022044616.јпг" алт="" wидтх="960" хеигхт="1349" />

"Синоћ, док сам покушавала да додјем до тетке Данијеле која је у њеним колима била заглављена у правом језеру на Бежанији (са њом у колима је била моја ћерка Ника) џипом сам улетела предубоко, не размишљајући, упркос упозорењима полиције. Остала сам и сама заглављена у води која је све више надирала. Срећом, има дивних грађана који су ми иако и сами у невољи са колима, мушки и дзентлменски помогли. Хвала им, хвала спасиоцима и полицији, као лавови су радили свој посао спасавајући грађане па и мене", писала је Карлеуша, па додала:

"Успели су и да ми спасу ауто који је у поноћ одвезен у сервис! Ту сам затекла неке људе који су чистили аутосалон од поплаве, па сам ја мислила да они ту раде као чистачи. Испоставило се да је чистио директор, па се ево и њему захваљујем за сво малтретирање око аута (никад не потцењуј оног ко чисти). Можемо ми као народ да будемо овакви и онакви, али кад је "стани пани" овај народ покаже колико је велики и добар народ! Моја ћерка, тетка и ја смо буквално спасене уз помоћ ЉУДИ и ја им се још једном овом приликом захваљујем! Поздрав и за човека који је ронио како би спасио свој ауто који је био потопљен до крова, надам се да се смирио. Полицајци су ризиковали главу због њега. Ј*б'о ауто, битна је глава".

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/07/06/10/3088293_сцреенсхот-62_фф.јпг?вер=1657095273" алт="Јелена Карлеуша" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ<бр />Како је све то изгледало погледајте на снимку који је сама певачица поставила на свој инстаграм профил:<бр /><ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/нДиВY1дх-С8" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен"><бр />(Курир.рс/ Екскузива.ба)<бр />

Коментари / 0

Оставите коментар