Мира Бобић Мојсиловић купила кућу у банатском селу а ево ко су јој комшије!

Мирјана Бобић Мојсиловић недавно је купила кућу у банатском селу Мраморак, сазнаје Курир. Она је тако постала комшиница Луне Ђогани и Марка Миљковића, који су у овом селу такође пазарили плац и кућу.

Забава 05.07.2022 | 17:35
Мира Бобић Мојсиловић купила кућу у банатском селу а ево ко су јој комшије!

Новинарка и књижевница одлучила се за једну стару кућу у швапском стилу с великим плацем, коју је, како су нам открили мештани, платила 29.000 евра.

Mirjana Bobić Mojsilović
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

- Полако, али сигурно постајемо најпознатије банатско село. Што се тиче Мире, ова кућа је припадала једној старој паорској богатој фамилији. Касније су је наследили неки ловци, који су је продали. Платила ју је 29.000 евра, што је врло повољно. Поред велике куће, она је уз њу добила и велики плац. Чуо сам да ће се бавити пољопривредом, има лепу башту и све услове за узгајање воћа и поврћа - открива нам један мештанин који је молио да му се не објављује име. Ми смо посетили ову старинску кућу, али књижевницу нисмо затекли у њој, јер је неколико дана раније због посла отишла у Београд.

Mirjana Bobić Mojsilović
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Иначе, откад је купила некретнину, Мирјана често борави у Мраморку, где о њој сви имају само речи хвале.

- Често долази у село, овде јој се јако свиђа. Љубазна је, свима се јави. Пре неколико дана видела сам је у продавници док је куповала намирнице. Приметила је да је посматрам, јер сам се изненадила да је видим код нас у селу. Пришла ми је и питала како сам. Питала сам је: "Да ли сте ви Мирјана Бобић Мојсиловић?" Рекла је да јесте и да сам јако љубазна. Баш волим њене емисије о Србији, мислим да је и обилазећи нашу земљу уздуж и попреко схватила да је овде најлепше и да се овде треба скућити - рекла нам је једна житељка овог села.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/07/04/15/3086247_бобиц-мојсиловиц04-неwс1-ненад-костиц_фф.јпг?вер=1656945610" алт="Мирјана Бобић Мојсиловић" />
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Подсетимо, Мојсиловићева ових дана има много разлога за славље, па су тако недавно њена ћерка и њен изабраник своју везу крунисали браком. Оно што је посебно у овој љубавној причи привукло пажњу јесте младожења, који је због Миле оставио све и решио да буде њена подршка на сваком кораку.

<див цласс="галWрап фиxед"> <див цласс="медиаИнцлуде фиxед"> <див цласс="галлерyWрап фиxед"> <див цласс="галлерyМаин"><а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3966043/мирјана-бобиц-мојсиловиц-купила-куцу-на-селу-за-29-000-евра/медиа/50773"><имг цласс="б-лазy б-лоадед" срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/01/09/12/2862461_мирјанабобиц-262283795-4490610600993228-715885183959671498-н-1_фф.јпг" /> <див цласс="галНфо">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ <див цласс="галлерyТхумбс">

 Мила је била у дугој вези пре Ивана, али је с њим пронашла своју срећу јер је он у свему прати и не спутава њене амбиције - испричао нам је тада извор, а онда открио чиме се Иван бави и како се изборио за Милину љубав:

- Иван је вредан момак, он је по занимању мајстор - занатлија. Био је веома успешан у свом послу, али га је тотално запоставио након што су он и Мила отпочели везу. Мила је факултеткси образована девојка, више од шест година ради као асистент на Архитектонском факултету у Београду. Они имају договор и већ су се уиграли, супер функционишу - рекао нам је извор.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар