Mira Bobić Mojsilović kupila kuću u banatskom selu a evo ko su joj komšije!

Mirjana Bobić Mojsilović nedavno je kupila kuću u banatskom selu Mramorak, saznaje Kurir. Ona je tako postala komšinica Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su u ovom selu takođe pazarili plac i kuću.

Zabava 05.07.2022 | 17:35
Mira Bobić Mojsilović kupila kuću u banatskom selu a evo ko su joj komšije!

Novinarka i književnica odlučila se za jednu staru kuću u švapskom stilu s velikim placem, koju je, kako su nam otkrili meštani, platila 29.000 evra.

Mirjana Bobić Mojsilović
FOTO: NENAD KOSTIĆ

- Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je nasledili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 evra, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća - otkriva nam jedan meštanin koji je molio da mu se ne objavljuje ime. Mi smo posetili ovu starinsku kuću, ali književnicu nismo zatekli u njoj, jer je nekoliko dana ranije zbog posla otišla u Beograd.

Mirjana Bobić Mojsilović
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Inače, otkad je kupila nekretninu, Mirjana često boravi u Mramorku, gde o njoj svi imaju samo reči hvale.

- Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana videla sam je u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam. Pitala sam je: "Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?" Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti - rekla nam je jedna žiteljka ovog sela.

Mirjana Bobić Mojsilović
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Podsetimo, Mojsilovićeva ovih dana ima mnogo razloga za slavlje, pa su tako nedavno njena ćerka i njen izabranik svoju vezu krunisali brakom. Ono što je posebno u ovoj ljubavnoj priči privuklo pažnju jeste mladoženja, koji je zbog Mile ostavio sve i rešio da bude njena podrška na svakom koraku.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je s njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije - ispričao nam je tada izvor, a onda otkrio čime se Ivan bavi i kako se izborio za Milinu ljubav:

- Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Mila je fakultetksi obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu - rekao nam je izvor.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar