Шаровић: Бодове у гостима из Сарајева способан сам да донесем у Бањалуку

„Храброст и политичка вјештина би била ући у Предсједништво БиХ у Сарајево и тамо извојевати побједу над друга два члана Предсједништва БиХ а нити једну такву побједу за четири године мандата Милорад Додик није донио у Бањалуку“, поручио је Шаровић.

Босна и Херцеговина 02.07.2022 | 12:55
Шаровић: Бодове у гостима из Сарајева способан сам да донесем у Бањалуку

У репрезентацију, када морам да говорим Додиковим језиком, позива се први тим, најспособнији и најмарљивији а не неке друголигашке резерве. Ја у октобру, након побједе за Предсједништво БиХ планирам да на терен изађем са најјачим саставом који ће бити способан да, фудбалским рјечником речено, бодове у гостима из Сарајева донесе у Бањалуку, истакао је Мирко Шаровић, предсједник СДС у првом интервјуу након прогашења кандидатуре који је дао за новине Еуроблиц. 

„Храброст и политичка вјештина би била ући у Предсједништво БиХ у Сарајево и тамо извојевати побједу над друга два члана Предсједништва БиХ а нити једну такву побједу за четири године мандата Милорад Додик није донио у Бањалуку“, поручио је Шаровић.

Пошто нема функцију у Републици Српској, каже Шаровић, лидер СНСД-а је све четири године мандата настојао да руководи процесима у Бањалуци док је у Сарајеву биљежио само поразе.

„Народну скупштину РС је претворио у свој мегафон а у потпуности је унизио позицију предсједника Републике  Српске и Жељку Цвијановић, врло често заузимајући њено мјесто и уставну позицију сводећи је на пуки протокол“, нагласио је предсједник СДС. 

Он каже да су и дипломатске активности српског члана Предсједништва БиХ током мандата биле лоше. 

„Мрежа сарадника у дипломатско-конзуларној мрежи и савјетника у кабинету које је изабрао да га прате није била способна да парира сталној офанзиви стручних тимова друга два члана Предсједништва БиХ.  Због нестручности и нерада његових кадрова у Сарајеву, готово једнако као због Додиковог несналажење у Предсједништву БиХ доживјели смо толике поразе током прошле четири године“, закључио је Шаровић. 

(БН)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Пензионер Вгд.

02.07.2022 11:08

ГОСПОДИНЕ Шаровић, Ви сте оличење одгоја, васпитања, дивни сте у обраћању нама који Вас слушамо, свака Ваша ријеч је лијек за нас, верујемо у Вас, ПОБЈЕДА је Ваша, живели, нека Вас Господ Бог чува!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нгф

02.07.2022 14:04

Веома си болестан, ако те он лијечи

Name

Ре

02.07.2022 14:06

С паре од "бијелог андјела", некретнине по БГ И Јахорини???

Name

XxЛ

02.07.2022 11:09

Немој тако на насег Милета, ово му је био тек први трансфер. Док се он мало уигра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

02.07.2022 13:27

Жељкица је Милетова ученица. Њихови национални интереси до сада су се подударали са хрватским и морамо признати да су их до сада успјешно решавали. Што се тиче српских националних интереса нису ни један. Ако јој српски народ пружи шансу, можда се и промјен. Србима је својствено да их србомрсци газе. Ко зна, можда Жељкица опет добије шансу да настави традицију.

Name

Wwе

02.07.2022 13:17

Шаровић је Џо Бајден српеке политике али мањи лопов од Рудоње и жује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чаруга

02.07.2022 13:45

Ништа ни од тебе чим ти планирао да побједиш ону двојицу,ваљ да сва тројица тражите рјешења за излазак из овог блата.Овдје је успјех ако се свађаш са другим док Пуниша своје џепове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.07.2022 14:58

Зар ти ваља рудоња који је све покрао и раселио. Обицни лазовцина.

Name

+

02.07.2022 14:28

ПЕНЗИОНЕР САМ. СВЕ ШТО РЕЧЕ ОВАЈ ИЗ ВИШЕГРАДА, ПОДВРЂУЈЕМ И ЈА. И ЈОШ МНОГО ТОГА СТЕ ИЗВОЈЕВАЛИ СВОЈИМ КВАЛИТЕТИМА, ПА САД НАРОД У ДЕВАСТИРАНОЈ РС ИМА МОГУЋНОСТИ, ДА ВАС БИРА НА ПРАВО МИЈЕСТО. ЗА СПАС НАРОДА. ВАМА ЈЕ ТО ОБАВЕЗА ОГРОМНА, АЛИ ЈЕДИНИ СТЕ СПОСОБНИ ЗА ПОБИЈЕДУ У ПОЛИТИЧКОМ САРАЈЕВУ. ОВИ ДОСАД СУ СВЕ ПРИХВАТАЛИ, ЈЕР БОГАТИ СУ, ПА ШТО БИ РАДИЛИ. НАРОД, КОЈИ ЈЕ ЗА ЊИХ ГЛАСАО ЈЕ НЕПИСМЕМ И ИНТЕРЕЖЏИЈЕ И ЗОВУ СЕ СЕНДВИЧАРИ ИЗ ШАТОРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

02.07.2022 14:37

Браво господине Саровиц,гласам за Вас и насу ЈЕцу! Зивјела опозиција!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

02.07.2022 14:48

Побједе нема вец разумјевање, заједницке одлуке зе бољитак цијелог народа у БИХ без обзира на националност. Ниси ни изабран а вец греске правис. Такви нама не требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип

02.07.2022 15:00

СРЕТНО МИРКО И ВИДИМО СЕ НА ПРОСЛАВИ КАД ПОБЈЕДИШ ПЕЈИНУ УНУКУ ЖЕЉКУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

03.07.2022 03:09

Какву побједу над друга два члана? Зар не бисте требали радит заједно да буде свима добро? Све исто, само једни против других. Жали боже Југославије. Такви као ви политичари завршили би код Тите на глом отоку. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ