Шакира и Пике нису раскинули због преваре него због овога!?

Нагађања око разлога растанка певачице Шакире и фудбалера Жерара Пикеа не престају. Сада се јавио Шакирин бивши зет, који је изнео прљав веш њене породице и открио како су она и фудбалер заправо живели и делили новац.

Забава 30.06.2022 | 20:36
Шакира и Пике нису раскинули због преваре него због овога!?

Роберто Гарсија, бивши дечко једне од Шакириних сестара, рекао је за шпански медиј ЕсДиарио да су проблеми између колумбијске звезде и фудбалера наводно почели због новца, а не због фудбалерове преваре, како се писало. <див цласс="адс"> 

Гарсија је рекао да је Жерар од Шакире тражио зајам како би могао да га уложи у друге послове. Међутим, певачица је одбила да му позајми новац јер су јој родитељи сугерисали да то не би требало да ради. <див цласс="ембеддедЦонтент">

- Према ономе што ми је рекла једна њима врло блиска особа, између њих двоје постоји економски проблем. Наводно је Пике од Шакире тражио новац за различите инвестиције, а Шакирина породица је одбила да га да. Они не мешају свој новац, а породично господарство држе на 50 одсто", рекао је Роберто Гарсија.

Роберто такође тврди да певачица никада није имала намеру да се уда.

- Шакира се фокусирала на Пикеа јер јој се свиђало да буде отац њене деце. Знала је да се никада неће удати за њега - додао је. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/07/01/22/2265849_дсвссдвдс_фф.јпг?вер=1656595727" алт="Ђерар Пике, Шакира" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ИНСТАГРАМ

Подсетимо, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/спорт/фудбал/3947013/огласили-се-сакира-и-пике-растају-се" таргет="_бланк" рел="ноопенер">познати пар је преко своје ПР агенције објавио раскид.

“Жао нам је што потврђујемо да се растајемо. За добробит наше деце, која су наш највећи приоритет, молимо да поштујете њихову приватност. Хвала на разумевању", стајало је у саопштењу. Након што су објавили да су се растали, отпутовали су у Чешку како би подржали сина на спортском такмичењу.

Други шпански медији такође уверавају да Шакира размишља о повратку у Сједињене Државе. Шпанске националне спортске новине Марца извештавају о правној борби између Шакире и шпанског фудбалера.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар