Šakira i Pike nisu raskinuli zbog prevare nego zbog ovoga!?

Nagađanja oko razloga rastanka pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea ne prestaju. Sada se javio Šakirin bivši zet, koji je izneo prljav veš njene porodice i otkrio kako su ona i fudbaler zapravo živeli i delili novac.

Zabava 30.06.2022 | 20:36
Šakira i Pike nisu raskinuli zbog prevare nego zbog ovoga!?

Roberto Garsija, bivši dečko jedne od Šakirinih sestara, rekao je za španski medij EsDiario da su problemi između kolumbijske zvezde i fudbalera navodno počeli zbog novca, a ne zbog fudbalerove prevare, kako se pisalo.

 

Garsija je rekao da je Žerar od Šakire tražio zajam kako bi mogao da ga uloži u druge poslove. Međutim, pevačica je odbila da mu pozajmi novac jer su joj roditelji sugerisali da to ne bi trebalo da radi.

- Prema onome što mi je rekla jedna njima vrlo bliska osoba, između njih dvoje postoji ekonomski problem. Navodno je Pike od Šakire tražio novac za različite investicije, a Šakirina porodica je odbila da ga da. Oni ne mešaju svoj novac, a porodično gospodarstvo drže na 50 odsto", rekao je Roberto Garsija.

Roberto takođe tvrdi da pevačica nikada nije imala nameru da se uda.

- Šakira se fokusirala na Pikea jer joj se sviđalo da bude otac njene dece. Znala je da se nikada neće udati za njega - dodao je.

Đerar Pike, Šakira
FOTO: INSTAGRAM

Podsetimo, poznati par je preko svoje PR agencije objavio raskid.

“Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju", stajalo je u saopštenju. Nakon što su objavili da su se rastali, otputovali su u Češku kako bi podržali sina na sportskom takmičenju.

Drugi španski mediji takođe uveravaju da Šakira razmišlja o povratku u Sjedinjene Države. Španske nacionalne sportske novine Marca izveštavaju o pravnoj borbi između Šakire i španskog fudbalera.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar