Зорица прославила 50 година каријере и рођендан

Певачица Зорица Брунцлик обележила је јубилеј своје каријере и рођендан спектаклуларним концертом на Ташмајдану.

Забава 29.06.2022 | 17:09
Зорица прославила 50 година каријере и рођендан

Многе познате личности дошле су да подрже музичку звезду, а највећу подршку пружа јој супруг хармоникаш Мирољуб Арађеловић Кемиш.

 
Zorica Brunclik
ФОТО: КУРИР/АНА ДЕНДА

Иначе, од супруга за рођендан није добила поклон, а Брунцликова је себи пожелела управо оно што јој се вечерас и дешава. А за своју верну публику спремила је чак 70 песама.

ФОТО: КУРИР/АНА ДЕНДА

Када је изашла на бину и видела публику, певачица није могла да савлада емоције, па је почела да плаче, иако је претходно себи обећала да то неће дозволити да се деси.

Певачица је почела концерт својим великим хитом "Не дам ово мало душе", што је публика поздравила са овацијама.

"Било је напорно зато што смо одлагали дуго све ово. Спремали смо се као да ћемо бити на Ушћу. Трудили смо се", рекла је певачица.

Иначе, певачицу су подржале многе познате личности, међу којима су били: Гоца Шаулић, Луна Ђогани са мужем Марком Миљковићем, Тамара Милутиновић, Мира Шкорић, као и син Ивице Дачића, Лука, са девојком Милицом Јокић.

- Не могу да опишем своју срећу што рођендан дочекујем овако. Ви сте ми дали најлепши рођендански поклон који ћу памтити заувек - рекла је ганута Зорица.

Певачица је на поклон добила дечанско вино и ручни вез од жена са Косова и Метохије, што ју је дирнуло па је и заплакала.

Брунцликова је у једном тренутку током концерта, док је певала песму Ђурђевдан, сишла међу публику. Док је певала плакала је и примала цвеће.

Удовица Шабана Шаулића појавила се на концерту са ћерком Санелом, док ће Илда Шаулић запевала раме уз раме са Зорицом.

"Зорица је наша кума и наш велики пријатељ. Она је део наше породице, делимо и добро и зло, сада је тренутак да се веселимо и радујемо. Она то заслужује", рекла је Гоца Шаулић и додала шта би јој пожелела:

"У каријери је све остварила. Добиће националну пензију. Шта да јој пожелим? Добро здравље, срећу, све друго има".

Наиме, концерту је присуствовао велики број познатих личности из разних сфера естраде, већина их је и запевала са Брунцликовом, а међу њима су се нашли Зорица Марковић, Лепа Лукић,Шемса Суљаковић, Стоја, Амар Гиле, Гоца Тржан, Милица Тодоровић.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар