Zorica proslavila 50 godina karijere i rođendan

Pevačica Zorica Brunclik obeležila je jubilej svoje karijere i rođendan spektaklularnim koncertom na Tašmajdanu.

Zabava 29.06.2022 | 17:09
Zorica proslavila 50 godina karijere i rođendan

Mnoge poznate ličnosti došle su da podrže muzičku zvezdu, a najveću podršku pruža joj suprug harmonikaš Miroljub Arađelović Kemiš.

 
Zorica Brunclik
FOTO: KURIR/ANA DENDA

Inače, od supruga za rođendan nije dobila poklon, a Brunclikova je sebi poželela upravo ono što joj se večeras i dešava. A za svoju vernu publiku spremila je čak 70 pesama.

FOTO: KURIR/ANA DENDA

Kada je izašla na binu i videla publiku, pevačica nije mogla da savlada emocije, pa je počela da plače, iako je prethodno sebi obećala da to neće dozvoliti da se desi.

Pevačica je počela koncert svojim velikim hitom "Ne dam ovo malo duše", što je publika pozdravila sa ovacijama.

"Bilo je naporno zato što smo odlagali dugo sve ovo. Spremali smo se kao da ćemo biti na Ušću. Trudili smo se", rekla je pevačica.

Inače, pevačicu su podržale mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili: Goca Šaulić, Luna Đogani sa mužem Markom Miljkovićem, Tamara Milutinović, Mira Škorić, kao i sin Ivice Dačića, Luka, sa devojkom Milicom Jokić.

- Ne mogu da opišem svoju sreću što rođendan dočekujem ovako. Vi ste mi dali najlepši rođendanski poklon koji ću pamtiti zauvek - rekla je ganuta Zorica.

Pevačica je na poklon dobila dečansko vino i ručni vez od žena sa Kosova i Metohije, što ju je dirnulo pa je i zaplakala.

Brunclikova je u jednom trenutku tokom koncerta, dok je pevala pesmu Đurđevdan, sišla među publiku. Dok je pevala plakala je i primala cveće.

Udovica Šabana Šaulića pojavila se na koncertu sa ćerkom Sanelom, dok će Ilda Šaulić zapevala rame uz rame sa Zoricom.

"Zorica je naša kuma i naš veliki prijatelj. Ona je deo naše porodice, delimo i dobro i zlo, sada je trenutak da se veselimo i radujemo. Ona to zaslužuje", rekla je Goca Šaulić i dodala šta bi joj poželela:

"U karijeri je sve ostvarila. Dobiće nacionalnu penziju. Šta da joj poželim? Dobro zdravlje, sreću, sve drugo ima".

Naime, koncertu je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz raznih sfera estrade, većina ih je i zapevala sa Brunclikovom, a među njima su se našli Zorica Marković, Lepa Lukić,Šemsa Suljaković, Stoja, Amar Gile, Goca Tržan, Milica Todorović.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar