Шаровић је одличан избор, годинама најбољи министар

Српска демократска странка је за члана Предсједништва БиХ предложила особу која, поред тога што како се побјеђује, има огромно искуство у пољу спољне трговине гдје је као дио Савјета министара 8 година за редом биран за најбољег министра, поручио је Миладин Станић, предсједник Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске. 

Република Српска 28.06.2022 | 12:16
Шаровић је одличан избор, годинама најбољи министар

„Мљекари и произвођачи меса, воћари, људи из сектора пољопривреде, а посебно из сектора живинарства знају колика је била улога Мирка Шаровића у отварању тржишта Евроспке уније и Руске Федерације за широк асортиман пољопривредних производа из Републике Српске.

Успјеси које је Шаровић остварио као министар на пољу спољне трговине су највећи успјеси које је ова земља доживјела на пољу економије у својој краткој историји“, истакао је Станић. 

Он је казао да вјерује да човјек који је успјешно водио економију ове земље у два мандата једнако успјешно може да води међународну политику са позиције Предсједништва БиХ и да својим искуством и дјеловањем може да поправи међународни углед Републике Српске који је Додик бацио у блато током само једног свог мандата. 

„Мирко Шаровић је реални патриота који је своје патриотизам доказао током бројних насртаја на Републику Српску током Ешдаунове ере, који га је чак санкционисао и забранио му политичко дјеловање.

Није човјек који ће странце позивати на своју славу и давати им статус почасног грађанина Лакташа, Бањалуке или других градова. Мудрости и искуства му не недостаје и уз сјајне организационе способности одлично је рјешење за српског члана Предсједништва БиХ“, закључио је Станић. 

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Фениx

28.06.2022 10:49

Све си тачно рекао.Мирко је најбољи човјек ,будући предсједник из свих странака Републике Српске а не само СДСа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недо

28.06.2022 11:20

Млад И перспективан кадар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

28.06.2022 13:51

Тацно си рекао треба му дати сансу

Name

нуто

28.06.2022 12:59

Пресмијешно је бранити кандидатуру диносауруса у вријеме вјештачке интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

28.06.2022 15:11

Младост и енергија, ја га зовем српски Бајден, среца немамо авион да се не стумба низ степенице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ. Б.

28.06.2022 17:04

Зато Дудук има авион којим се транспортује прљави новац и прљави људи на сигурне свјетске дестинације!

Name

Сејтан

28.06.2022 15:49

Какав производ такав мајстор.. .А знамо ко је створио човјека..Чему се онда надате..Бог ће казнит само оне који њега ометају .Ако желиш да те Бог не дира морас му се поклонит па ради по своме.Не смијеш само пријетит ка небу..Човјек је онима горе само ,,товљена стока"Они су Бог јер те човјече посједују као бика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

28.06.2022 16:06

Бошњаци имају добру опцију...Зове се Арнаут..За њега треба да гласају..Човић,Бакир и Додик су удрузена мафија.

ОДГОВОРИТЕ