Станишић открио у каквим је односима са врхом странке

"Напустио сам ДНС, али не политику и наду у бољу и љепшу Републику Српску. Потражићу своје мјесто у другој партији која ће, надам се, имати више разумијевања од врха ДНС-а", поручио је у рубрици "Без увијања" јутарњег програма БН ТВ бивши предсједник ГО ДНС-а Бијељина Милош Станишић.

Република Српска 28.06.2022 | 12:02
Станишић открио у каквим је односима са врхом странке

Због лошег односа на локалном нивоу у ДНС-у Милош Станисић, како каже, био је принуђен да иступи из странке, иако је био предсједник ГО ДНС-а Бијељина.

"Мислим да напуштање једног тима не значи ништа страшно. И у животу кад вам нешто не одговара, само одете, тако је било и овдје", казао је.

На питање да ли је остао у добрим односима са људима из ДНС-а, Станишић одговара:

"Наравно, ја сам млад политичар, не желим да се гледам попријеко ни са једном особом, како то иде иначе у политици."

Нагласио је да неће сједити сркштених руку и са стране гледати како се урушава систем у Републици Српској.

"Нисам одустао од идеје да ово може бити боље мјесто за живот", истакао је Станишић.

Он најављује своје активно учешће на овогодишњим изборима.

"Бираћу тим са којим могу да сарађујем, овога пута сам погријешио, надам се у сљедећој одлуци нећу погријешити. Разговори са свим странкама постоје већ у претходних пар дана, драго ми је да има интесеровања за мене јер то значи да нешто вриједим. Са мном неће нико трговати, отићи ћу тамо гдје ме срце вуче и гдје ће бити разумијевања за мене, тамо гдје ћу имати добру сарадњу са цијелим тимом", изјавио је.

Радује се сарадњи са младим људима, каже Станишић, те наводи да одласком младих из странке, та партија дефинитивно губи.

"Дефинитивно млади треба да преузимају политичку сцену. Потребан је неко ко ту може бити и за двадесет или тридесет година. Наравно да је штета, како за ДНС, тако и за сваку партију", нагласио је.

Бивши ДНС-ов човјек истиче да је са предсједником те партије у добрим односима, иако се у посљедње вријеме дешавало да имају различите и погледе и изјаве на одређену тему, али то није био један од проблема, каже Станишић.

(БН)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Раајко

28.06.2022 10:30

А је л' се мора бити у некој политичкој странци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

28.06.2022 14:16

Мора, да би се имала заштита у бизнису!

Name

Киа

28.06.2022 17:12

Политичке идеје можеш спровести у дело само у оквиру политичке странке или сличног политичког субјекта. Политичка странка није нужно нешто што не ваља. Као што ти за фудбал треба тим од 11 и више играча тако ти и за политику требају људи. Не можеш сам. А то што смо ми од политичких странака направили секту односно банду, то је нешто друго...

Name

Ветеран

28.06.2022 10:36

Браво момак, једини си од свих папака прелетача који има чојство..имаш мон гкас ма гдје био...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

28.06.2022 17:28

Кад је нека пијаца слаба, онда се иде на другу, можда буде добра. Можда се и Милош на неком другом мјесту добро прода. Додик све купује. Зато се мијења позиција пред изборе. На неком мјесту си битан а на другом можда и ниси. И ћале се није бавио баш поштеном работом а ивер не иде далеко од кладе.

Name

Оља6 УН

28.06.2022 11:01

Млад је, има времена да измијења све странке па и да неке оснује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рајко

28.06.2022 13:57

Па ваљда млади доносе промјену први у политици па и осталом.Ниста нам неваља зато и јесте овако.

Name

ха ,,ха

28.06.2022 15:25

јако мудо...мали још си и наиван...они мудрији узму паре и ћуте..тебе и овако неће бити нигдје и никад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

28.06.2022 16:50

Па зар морају баш сви бити лопови... По теби неби требало дозволити момку ни да буде поштен... И као такав, он може бар нормално живјети...

Name

Нисици

28.06.2022 15:40

Браво Милосе.Слика и прилика покојног дједа Петрусине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

28.06.2022 17:51

Е баш је витални национални интерес Пељешки мост и још тако пар небулозних потеза Снсд који су у скупштини РС тразили подршку за нешто што није ни Н од националног интереса! Кад је тако добар ДНС, зашто је онда иступио?! Ма ајде, молим те.. Заокупљени термин, узе ми вријеме безвезе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Етнићи

28.06.2022 18:15

Кренуо дједовим стпоама. Петар се с СНСД слизо кад је СДС пао. Кад јеБорис видио да би и Додо могао отићи бјеж према ВУКОТИ, али сина за сваки случај уз НЕШИЋА. Кад виђе да Нешић пуца бјеж, тражи нову. Биће свака година нова странка. Срећа има доста синова , нек их распореди

ОДГОВОРИТЕ
Name

2. Семберска

28.06.2022 19:56

Са свима сам добар... Е, па та политика незамјерања, политика као таква која је лишена било које идеологије, схваћена само као лични интерес, ће нас отјерати до дјавола. Ако имаш став, политичку идеју , идеологију за добробит друштва у цјелини, не можеш бити добар са свима. Мораш се замјерити свим лицемјерима, лоповима итд.

ОДГОВОРИТЕ