Stanišić otkrio u kakvim je odnosima sa vrhom stranke

"Napustio sam DNS, ali ne politiku i nadu u bolju i ljepšu Republiku Srpsku. Potražiću svoje mjesto u drugoj partiji koja će, nadam se, imati više razumijevanja od vrha DNS-a", poručio je u rubrici "Bez uvijanja" jutarnjeg programa BN TV bivši predsjednik GO DNS-a Bijeljina Miloš Stanišić.

Republika Srpska 28.06.2022 | 12:02
Stanišić otkrio u kakvim je odnosima sa vrhom stranke

Zbog lošeg odnosa na lokalnom nivou u DNS-u Miloš Stanisić, kako kaže, bio je prinuđen da istupi iz stranke, iako je bio predsjednik GO DNS-a Bijeljina.

"Mislim da napuštanje jednog tima ne znači ništa strašno. I u životu kad vam nešto ne odgovara, samo odete, tako je bilo i ovdje", kazao je.

Na pitanje da li je ostao u dobrim odnosima sa ljudima iz DNS-a, Stanišić odgovara:

"Naravno, ja sam mlad političar, ne želim da se gledam poprijeko ni sa jednom osobom, kako to ide inače u politici."

Naglasio je da neće sjediti srkštenih ruku i sa strane gledati kako se urušava sistem u Republici Srpskoj.

"Nisam odustao od ideje da ovo može biti bolje mjesto za život", istakao je Stanišić.

On najavljuje svoje aktivno učešće na ovogodišnjim izborima.

"Biraću tim sa kojim mogu da sarađujem, ovoga puta sam pogriješio, nadam se u sljedećoj odluci neću pogriješiti. Razgovori sa svim strankama postoje već u prethodnih par dana, drago mi je da ima inteserovanja za mene jer to znači da nešto vrijedim. Sa mnom neće niko trgovati, otići ću tamo gdje me srce vuče i gdje će biti razumijevanja za mene, tamo gdje ću imati dobru saradnju sa cijelim timom", izjavio je.

Raduje se saradnji sa mladim ljudima, kaže Stanišić, te navodi da odlaskom mladih iz stranke, ta partija definitivno gubi.

"Definitivno mladi treba da preuzimaju političku scenu. Potreban je neko ko tu može biti i za dvadeset ili trideset godina. Naravno da je šteta, kako za DNS, tako i za svaku partiju", naglasio je.

Bivši DNS-ov čovjek ističe da je sa predsjednikom te partije u dobrim odnosima, iako se u posljednje vrijeme dešavalo da imaju različite i poglede i izjave na određenu temu, ali to nije bio jedan od problema, kaže Stanišić.

(BN)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Raajko

28.06.2022 10:30

A je l' se mora biti u nekoj političkoj stranci?

ODGOVORITE
Name

BL

28.06.2022 14:16

Mora, da bi se imala zaštita u biznisu!

Name

Kia

28.06.2022 17:12

Političke ideje možeš sprovesti u delo samo u okviru političke stranke ili sličnog političkog subjekta. Politička stranka nije nužno nešto što ne valja. Kao što ti za fudbal treba tim od 11 i više igrača tako ti i za politiku trebaju ljudi. Ne možeš sam. A to što smo mi od političkih stranaka napravili sektu odnosno bandu, to je nešto drugo...

Name

Veteran

28.06.2022 10:36

Bravo momak, jedini si od svih papaka preletača koji ima čojstvo..imaš mon gkas ma gdje bio...

ODGOVORITE
Name

Zdravko

28.06.2022 17:28

Kad je neka pijaca slaba, onda se ide na drugu, možda bude dobra. Možda se i Miloš na nekom drugom mjestu dobro proda. Dodik sve kupuje. Zato se mijenja pozicija pred izbore. Na nekom mjestu si bitan a na drugom možda i nisi. I ćale se nije bavio baš poštenom rabotom a iver ne ide daleko od klade.

Name

Olja6 UN

28.06.2022 11:01

Mlad je, ima vremena da izmijenja sve stranke pa i da neke osnuje.

ODGOVORITE
Name

Re Rajko

28.06.2022 13:57

Pa valjda mladi donose promjenu prvi u politici pa i ostalom.Nista nam nevalja zato i jeste ovako.

Name

ha ,,ha

28.06.2022 15:25

jako mudo...mali još si i naivan...oni mudriji uzmu pare i ćute..tebe i ovako neće biti nigdje i nikad...

ODGOVORITE
Name

Idealno

28.06.2022 16:50

Pa zar moraju baš svi biti lopovi... Po tebi nebi trebalo dozvoliti momku ni da bude pošten... I kao takav, on može bar normalno živjeti...

Name

Nisici

28.06.2022 15:40

Bravo Milose.Slika i prilika pokojnog djeda Petrusine.

ODGOVORITE
Name

Nikola

28.06.2022 17:51

E baš je vitalni nacionalni interes Pelješki most i još tako par nebuloznih poteza Snsd koji su u skupštini RS trazili podršku za nešto što nije ni N od nacionalnog interesa! Kad je tako dobar DNS, zašto je onda istupio?! Ma ajde, molim te.. Zaokupljeni termin, uze mi vrijeme bezveze.

ODGOVORITE
Name

Etnići

28.06.2022 18:15

Krenuo djedovim stpoama. Petar se s SNSD slizo kad je SDS pao. Kad jeBoris vidio da bi i Dodo mogao otići bjež prema VUKOTI, ali sina za svaki slučaj uz NEŠIĆA. Kad viđe da Nešić puca bjež, traži novu. Biće svaka godina nova stranka. Sreća ima dosta sinova , nek ih rasporedi

ODGOVORITE
Name

2. Semberska

28.06.2022 19:56

Sa svima sam dobar... E, pa ta politika nezamjeranja, politika kao takva koja je lišena bilo koje ideologije, shvaćena samo kao lični interes, će nas otjerati do djavola. Ako imaš stav, političku ideju , ideologiju za dobrobit društva u cjelini, ne možeš biti dobar sa svima. Moraš se zamjeriti svim licemjerima, lopovima itd.

ODGOVORITE