Муж покушао возилом убити властиту супругу

Мушкарац је возилом покушао убити властиту супругу с којим је у посљедње вријеме био у свађи.

Регион 27.06.2022 | 16:48
Муж покушао возилом убити властиту супругу

Грозан злочин догодио се јуче на подручју Петриње. Све указује, јавили су данас у поподневним сатима из Полицијске управе сисачко-мославачке, да се 69-годишњи мушкарац јучер намјерно залетио аутомобилом у 60-годишњу жену док се, њему окренута леђима, шетала плочником.

- Због тешког убојства у покушају, почињеног на штету 60-годишње жене, полицијски службеници Полицијске управе сисачко-мославачке довршили су криминалистичко истраживање над 69-годишњаком. Њега се сумњичи да се у недјељу, 26. јуна, у пријеподневним сатима, у улици Пуковника Предрага Матановића у Петрињи, аутомобилом залетио у оштећену која се кретала плочником, окренута њему леђима. Од ударца оштећена је одбачена на земљану површину.

Љекарска помоћ јој је пружена у сисачкој Општој болници гдје су јој оквалификоване тешке тјелесне повреде - јавили су из полиције.

По завршеном криминалистичком истраживању, осумњичени је уз кривичну пријаву због почињеног кривичног дјела тешко убиство у покушају предан притворском надзорнику сисачке полиције.

<спан стyле="цолор: #3598дб;">Јутарњи лист сазнаје да је мушкарац возилом покушао убити властиту супругу с којим је у посљедње вријеме био у свађи, те наводно нису живјели скупа.

Он ју је уочио на улици те својим "Голфом Петицом" свом силином ударио у јадну жену. Иако је испрва све изгледало као саобраћајна несрећа, убрзо су се саобраћајним полицајцима на мјесту догађаја придружили припадници криминалистичке полиције, те је умјесто саобраћајне несреће истраживано кривично дјело покушаја убиства.

- Изгледало је грозно, њу је убрзо одвезла хитна помоћ, он је залегао на тло, не знам је ли био у шоку или га је одглумио. Тешко је рећи и је ли планирао све приказати као саобраћајну несрећу. У сваком случају, ухапсили су га. Нисам га доживљавао као неког агресивца, штовише, био је миран човјек - каже саговорник из Петриње.

Несретна жена, како се сазнаје, није у животној опасности.

(Ослобођење Фото: Јутарњи лист/Илустрација)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јадник

27.06.2022 16:37

Сигурно га излудила

ОДГОВОРИТЕ