Невријеме погодило Србију: Порушена стабла, улице под водом (ВИДЕО)

Снажно невријеме погодило је данас Нови Сад, гдје је вјетар ломио стабла, а у појединим дијеловима града створене су бујице. Невријеме је похарало и Београд и околину.

Србија 25.06.2022 | 16:46
Невријеме погодило Србију: Порушена стабла, улице под водом (ВИДЕО)

Смрачило се за свега неколико минута, грми и дува снажан ветар који обара стабла широм града, а на фотографијама и снимцима може се видети да на улицама нема живе душе.

Осетан је и пад температуре.

Због стабала која су пала прекинут је саобраћај у Улици цара Душана у Земуну. Једно стабло пало је и на саобраћајницу на Тошином бунару. Судећи према фотографијама на друштвеним мрежама поједине улице у Земуну су под водом.

Републички хидрометеоролошки завод претходно је издао упозорење да се у наредна два сата широм Србије очекују пљускови и грмљавина.

- У току поподнева у већем делу Србије нестабилно и местимично са пљусковима и грмљавином. У наредна два сата суво време ће се задржати на истоку Србије и на југу Баната. Пљускови и грмљавине се очекују и на подручју Београда и то нарочито у јужним деловима града - пише у актуелној најави на сајту Републичког хидрометеоролошког завода.

(Курир   Фото:Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар